İş Bankası yeni personel alımı!

AKTÜEL 01.06.2024 - 13:32, Güncelleme: 01.06.2024 - 13:32
 

İş Bankası yeni personel alımı!

İş Bankası, Adana'da görevlendirilmek üzere Tekniker ve Teknisyen alımı için ilan yayımlayan banka, lise ve ön lisans mezunu adayları bünyesine katmaya hazırlanıyor.

İş Bankası, Adana'da görevlendireceği İnşaat Teknikeri ve Teknisyeni için personel alımı yapacak. Başvuru Şartları Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olma Kamu haklarından mahrum olmama Sağlık sorunu bulunmama Herhangi bir suç hükümlülüğü olmama Erkek adaylar için askerlik görevini tamamlama veya muaf olma Özel Başvuru Şartları Eğitim: Ön lisans veya meslek liselerinin ilgili bölümlerinden mezun olmak Yaş: 03.06.2024 tarihi itibarıyla 28 yaşını doldurmamış olmak Deneyim: Tercihen alanda en az 2 yıl deneyim sahibi olmak Ehliyet: B sınıfı ehliyet sahibi olmak ve aktif araç kullanabilmek İkamet: Adana'da ikamet etmek Mesleki Özel Şartlar Takım çalışmasına yatkın olmak Autocad, Ms Office programlarını kullanabilme yeteneğine sahip olmak Proje okuyabilme ve inşaat/mimari saha imalatlarını kontrol edebilme becerisine sahip olmak Ölçü aletlerini kullanabilme yeteneğine sahip olmak Başvuru Detayları: İş Bankası'nın Tekniker ve Teknisyen alımına başvurular sadece İş Bankası Kariyer Sayfası üzerinden kabul edilecek.Son başvuru tarihi olan 3 Haziran 2024'e kadar başvuruların yapılması gerekiyor. başvuru linki: https://ik.isbank.com.tr/     
İş Bankası, Adana'da görevlendirilmek üzere Tekniker ve Teknisyen alımı için ilan yayımlayan banka, lise ve ön lisans mezunu adayları bünyesine katmaya hazırlanıyor.

İş Bankası, Adana'da görevlendireceği İnşaat Teknikeri ve Teknisyeni için personel alımı yapacak.

Başvuru Şartları

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olma

Kamu haklarından mahrum olmama

Sağlık sorunu bulunmama

Herhangi bir suç hükümlülüğü olmama

Erkek adaylar için askerlik görevini tamamlama veya muaf olma
Özel Başvuru Şartları

Eğitim: Ön lisans veya meslek liselerinin ilgili bölümlerinden mezun olmak

Yaş: 03.06.2024 tarihi itibarıyla 28 yaşını doldurmamış olmak

Deneyim: Tercihen alanda en az 2 yıl deneyim sahibi olmak

Ehliyet: B sınıfı ehliyet sahibi olmak ve aktif araç kullanabilmek

İkamet: Adana'da ikamet etmek

Mesleki Özel Şartlar

Takım çalışmasına yatkın olmak

Autocad, Ms Office programlarını kullanabilme yeteneğine sahip olmak
Proje okuyabilme ve inşaat/mimari saha imalatlarını kontrol edebilme becerisine sahip olmak

Ölçü aletlerini kullanabilme yeteneğine sahip olmak

Başvuru Detayları: İş Bankası'nın Tekniker ve Teknisyen alımına

başvurular sadece İş Bankası Kariyer Sayfası üzerinden kabul edilecek.Son başvuru tarihi olan 3 Haziran 2024'e kadar başvuruların yapılması gerekiyor.

başvuru linki: https://ik.isbank.com.tr/ 
 

 

Adana HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.