İş Bankası, o vatandaşların borcunu silecek!

EKONOMİ 15.02.2023 - 19:34, Güncelleme: 15.02.2023 - 19:34
 

İş Bankası, o vatandaşların borcunu silecek!

İş Bankası, Kahramanmaraş merkezli depremde hayatını kaybeden kişilerin borçlarını sileceğini duyurdu. İşte detaylar…

Kahramanmaraş ilinde 6 Şubat tarihinde 9 saat aralıkla iki büyük deprem meydana geldi. Bu depremler Kahramanmaraş dışında ek olarak Hatay, Adıyaman, Malatya, Adana, Diyarbakır, Gaziantep, Şanlıurfa Kilis ve Osmaniye'de yıkımlara neden oldu. Aynı illerde birçok vatandaş deprem nedeniyle hayatını kaybetti. İş Bankası tarafından bugün yapılan açıklamaya göre depremde hayatını kaybeden vatandaşların borçlarını silinecek. İş Bankası, ayrıca yine depremde ağır hasara uğrayan iller olan Adıyaman, Hatay, Kahramanmaraş, Malatya ve Osmaniye ve bunların tüm ilçelerindeki küçük ve orta boyutlu işletmelerinin bireysel ödemelerini 6 ay (31 Ağustos 2023'e kadar) ve faizsiz olarak ertelediğini duyurdu.
İş Bankası, Kahramanmaraş merkezli depremde hayatını kaybeden kişilerin borçlarını sileceğini duyurdu. İşte detaylar…

Kahramanmaraş ilinde 6 Şubat tarihinde 9 saat aralıkla iki büyük deprem meydana geldi. Bu depremler Kahramanmaraş dışında ek olarak Hatay, Adıyaman, Malatya, Adana, Diyarbakır, Gaziantep, Şanlıurfa Kilis ve Osmaniye'de yıkımlara neden oldu. Aynı illerde birçok vatandaş deprem nedeniyle hayatını kaybetti.

İş Bankası tarafından bugün yapılan açıklamaya göre depremde hayatını kaybeden vatandaşların borçlarını silinecek.

İş Bankası, ayrıca yine depremde ağır hasara uğrayan iller olan Adıyaman, Hatay, Kahramanmaraş, Malatya ve Osmaniye ve bunların tüm ilçelerindeki küçük ve orta boyutlu işletmelerinin bireysel ödemelerini 6 ay (31 Ağustos 2023'e kadar) ve faizsiz olarak ertelediğini duyurdu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.