İş Adamları Finansal Kaynaklar Hakkında Bilgilendirildi

EKONOMİ 30.01.2019 - 17:56, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:34
 

İş Adamları Finansal Kaynaklar Hakkında Bilgilendirildi

Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası (KMTSO) Meclisi 8. Olağan Toplantısını gerçekleştirdi.

Meclis Toplantı Salonunda finans sektörünün temsilcilerinin katılımı ile gerçekleştirilen toplantıda, son ekonomik gelişmeler ışığında yeni dönemde uygulanan finansal kaynaklar hakkında Meclis üyelerine bilgiler verildi. Toplantıya, KMTSO Meclis Başkanı M. Hanefi Öksüz ve KMTSO Yönetim Kurulu üyeleri ile Meclis üyeleri katıldı. Toplantının açılış konuşmasını yapan Meclis Başkanı M. Hanefi Öksüz, sanayi tesislerinde kabuk değişiminin önemine değindi. Öksüz, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Çünkü dünya çapında şirketimizi yok. Şirketler kuruluyor, başarılı bir-iki kişi götürüyor, onlar kendilerini hiç ölmeyecekmiş gibi görüyorlar, ikinci nesil de cam fanusta yetişiyor. Hak yerine gelince, işle hiç alakası olmayan yeni nesil işin başına geçiyor. Bunu kabuk değişimi olarak görmemek lazım. Bu, şirketler için bir deprem. Patron değil lider olacaksınız. Bu çok önemli. Eğer kurucu liderse, bir başarısı var zaten şirketi oraya getirmiş. Ama ondan sonra babadan kalan bir şeyin piyango çıkmış gibi başına konduğunda patronluk yapmaya geldiğinde o şirket çöküyor. Böylelikle liderlik çok önemli burada.” Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası’nın 2019 Ocak dönemi çalışmaları hakkında bilgi veren KMTSO Yönetim Kurulu Üyesi Nazlı Ceylan Balduk Kurtul ise “Kahramanmaraş iş dünyası olarak 2019’u güzel haberlerle karşıladıklarını söyledi. Kurtul, 2018 rakamlarına göre ihracatta 1 milyar dolar eşiğini aşarak yeni bir başarı hikayesine imza atıldığını ifade etti.  
Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası (KMTSO) Meclisi 8. Olağan Toplantısını gerçekleştirdi.

Meclis Toplantı Salonunda finans sektörünün temsilcilerinin katılımı ile gerçekleştirilen toplantıda, son ekonomik gelişmeler ışığında yeni dönemde uygulanan finansal kaynaklar hakkında Meclis üyelerine bilgiler verildi.

Toplantıya, KMTSO Meclis Başkanı M. Hanefi Öksüz ve KMTSO Yönetim Kurulu üyeleri ile Meclis üyeleri katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Meclis Başkanı M. Hanefi Öksüz, sanayi tesislerinde kabuk değişiminin önemine değindi. Öksüz, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Çünkü dünya çapında şirketimizi yok. Şirketler kuruluyor, başarılı bir-iki kişi götürüyor, onlar kendilerini hiç ölmeyecekmiş gibi görüyorlar, ikinci nesil de cam fanusta yetişiyor. Hak yerine gelince, işle hiç alakası olmayan yeni nesil işin başına geçiyor. Bunu kabuk değişimi olarak görmemek lazım. Bu, şirketler için bir deprem. Patron değil lider olacaksınız. Bu çok önemli. Eğer kurucu liderse, bir başarısı var zaten şirketi oraya getirmiş. Ama ondan sonra babadan kalan bir şeyin piyango çıkmış gibi başına konduğunda patronluk yapmaya geldiğinde o şirket çöküyor. Böylelikle liderlik çok önemli burada.”

Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası’nın 2019 Ocak dönemi çalışmaları hakkında bilgi veren KMTSO Yönetim Kurulu Üyesi Nazlı Ceylan Balduk Kurtul ise “Kahramanmaraş iş dünyası olarak 2019’u güzel haberlerle karşıladıklarını söyledi. Kurtul, 2018 rakamlarına göre ihracatta 1 milyar dolar eşiğini aşarak yeni bir başarı hikayesine imza atıldığını ifade etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.