İrfan Mert Yıkan milletvekili aday adayı oldu!

POLİTİKA 21.03.2023 - 08:20, Güncelleme: 21.03.2023 - 08:20
 

İrfan Mert Yıkan milletvekili aday adayı oldu!

İrfan Mert Yıkan, 14 Mayıs genel seçimler öncesi İyi Parti Kahramanmaraş milletvekili aday adayı oldu.

14 Mayıs genel seçimler öncesi siyasi partilerde hareketlilik devam ediyor. Milletvekili aday adayı olmak isteyen kişiler başvurularını sürdürüyor. Bu noktada genç siyasetçi İrfan Mert Yıkan, İyi Parti Kahramanmaraş milletvekili aday adayı oldu. “Teşkilatımız ve memleketimiz için hayırlı olsun” Sosyal medya hesabından açıklama yapan Yıkan,“14 Mayıs 2023 Tarihinde gerçekleşecek olan Genel Seçimde Kahramanmaraş Milletvekilliği Aday Adaylığı başvurumu gerçekleştirdim. Jeoloji Mühendisi bir genç siyasetçi olarak deprem öncesi şehrimi uyarmak adına verdiğim mücadeleye yaralarımızı sarmak için gazi meclisimizin kürsüsünde devam etmek istiyorum. Teşkilatımız ve memleketimiz için hayırlı olsun.”ifadelerine yer verdi.   
İrfan Mert Yıkan, 14 Mayıs genel seçimler öncesi İyi Parti Kahramanmaraş milletvekili aday adayı oldu.

14 Mayıs genel seçimler öncesi siyasi partilerde hareketlilik devam ediyor. Milletvekili aday adayı olmak isteyen kişiler başvurularını sürdürüyor. Bu noktada genç siyasetçi İrfan Mert Yıkan, İyi Parti Kahramanmaraş milletvekili aday adayı oldu.

“Teşkilatımız ve memleketimiz için hayırlı olsun”

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Yıkan,“14 Mayıs 2023 Tarihinde gerçekleşecek olan Genel Seçimde Kahramanmaraş Milletvekilliği Aday Adaylığı başvurumu gerçekleştirdim.

Jeoloji Mühendisi bir genç siyasetçi olarak deprem öncesi şehrimi uyarmak adına verdiğim mücadeleye yaralarımızı sarmak için gazi meclisimizin kürsüsünde devam etmek istiyorum. Teşkilatımız ve memleketimiz için hayırlı olsun.”ifadelerine yer verdi. 

 

K.Maraş HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.