İngiltere'den Szymanski'ye talip çıktı!

SPOR 11.11.2023 - 21:46, Güncelleme: 11.11.2023 - 21:46
 

İngiltere'den Szymanski'ye talip çıktı!

Fenerbahçe'de oynadığı oyun ile dikkatlari üzerine çeken Sebastian Szymanski, Manchester United'ın radarına girdi.

Kırmızı Şeytanlar'ın Polonyalı yıldızı kadrosuna katabilmesi için 30 milyon euro gözden çıkarması gerekiyor. İngiliz basınında yer alan habere göre, Szymanski'yi kadrosuna katmak isteyen Manchester United'ın 30 milyon euroyu gözden çıkarması gerekiyor. Kırmızı Şeytanlar'ın ara transfer dönemi ve sezon sonunda sarı-lacivertlilerin nabzını yoklaması bekleniyor. Szymanski bu sezon Fenerbahçe'de 21 maçta forma giydi. Polonyalı yıldız bu karşılaşmalarda 9 gol ve 7 asistlik performans gösterdi.  
Fenerbahçe'de oynadığı oyun ile dikkatlari üzerine çeken Sebastian Szymanski, Manchester United'ın radarına girdi.

Kırmızı Şeytanlar'ın Polonyalı yıldızı kadrosuna katabilmesi için 30 milyon euro gözden çıkarması gerekiyor.

İngiliz basınında yer alan habere göre, Szymanski'yi kadrosuna katmak isteyen Manchester United'ın 30 milyon euroyu gözden çıkarması gerekiyor.

Kırmızı Şeytanlar'ın ara transfer dönemi ve sezon sonunda sarı-lacivertlilerin nabzını yoklaması bekleniyor.

Szymanski bu sezon Fenerbahçe'de 21 maçta forma giydi. Polonyalı yıldız bu karşılaşmalarda 9 gol ve 7 asistlik performans gösterdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.