Miniklerden Büyük Sergi!

10.05.2019 - 14:49, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:34
 

Miniklerden Büyük Sergi!

Karacaoğlan Ortaokulu öğrencileri Dulkadiroğlu Gençlik Merkezi’nde geri dönüşüm malzemelerinden yaptıkları resimleri sergiledi.

Kahramanmaraş’ın en büyük gençlik merkezi Dulkadiroğlu Gençlik Merkezi, geleceğin teminatı olan gençlere her alanda hizmet vermeyi sürdürüyor. Gençlik merkezinin fuaye salonunda özel bir sergi düzenleyen Karacaoğlan Ortaokulu öğrencileri, geri dönüşüm malzemelerdin yaptıkları resimleri sergiledi. Yaklaşık 80 öğrencinin imzasını taşıyan eserler, Gençlik Merkezi’nde sergilenmeye devam ediyor.  
Karacaoğlan Ortaokulu öğrencileri Dulkadiroğlu Gençlik Merkezi’nde geri dönüşüm malzemelerinden yaptıkları resimleri sergiledi.

Kahramanmaraş’ın en büyük gençlik merkezi Dulkadiroğlu Gençlik Merkezi, geleceğin teminatı olan gençlere her alanda hizmet vermeyi sürdürüyor.

Gençlik merkezinin fuaye salonunda özel bir sergi düzenleyen Karacaoğlan Ortaokulu öğrencileri, geri dönüşüm malzemelerdin yaptıkları resimleri sergiledi. Yaklaşık 80 öğrencinin imzasını taşıyan eserler, Gençlik Merkezi’nde sergilenmeye devam ediyor.
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.