Hasırcıoğlu AVM’nin Yeni Yaş Gününde Hediye Yağmuru!

EKONOMİ 07.05.2019 - 10:37, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:34
 

Hasırcıoğlu AVM’nin Yeni Yaş Gününde Hediye Yağmuru!

Kahramanmaraş’ın lider AVM’si Hasırcıoğlu, kuruluşunun 6. yılını düzenlediği programla kutladı.

Hasırcıoğlu AVM kuruluşunun 6. yılına özel düzenlediği programda şovmen Mülayim’in sunumuyla sanatçı Latif Doğan sahne aldı. Ucuz ürün çeşitleri ve ödeme kolaylığıyla öne çıkan Kahramanmaraş’ın AVM’si Hasırcıoğlu, 6. yılını binlerce vatandaşın katıldığı etkinlikle kutladı. Merkez Şubede düzenlenen 6. yıl özel programında müşterilere 2 araba ile umre, led tv, buzdolabı, kanepe ve bulaşık makinesinden oluşan 66 hediye verildi. Şovmen Mülayim, programa katılanlara eğlenceli dakikalar yaşatırken, düzenlenen yarışmalarda Hasırcıoğlu AVM halka çeşitli hediyeler dağıttı. AVM Yönetim Kurulu Başkanı Halil Hasırcı, programda yapılan yarışlarda birinci olanlara led tv hediye ederken, yarışmacıların tamamına teselli ödülleri verdi. Yönetim Kurulu Başkanı Hasırcı yaptığı konuşmada şunları dile getirdi: “Biz Hasrıcıoğlu AVM olarak halkımızı hem eğlendiriyoruz, hem kazandırıyoruz. İnşallah 2020 yılında Kahramanmaraş’ın şaşıracağı, hayal edemeyeceği yeni kampanyalarımız, yeni hayallerimiz olacak. 6. yılımızı Kahramanmaraş halkıyla kutluyoruz. Biz her zaman olduğu gibi ilklerin öncüsüyüz. Daha önce ev verdik şimdi 2 araba veriyoruz. 66 adette hediye verdik. Biz halkımızdan kazanıp tekrar halkımıza dağıtan bir iş yeriyiz. Halkımız beklediğimizden daha fazla ilgi gösteriyor. Hasırcıoğlu verir, Hasırcıoğlu söz verdiyse mutlaka yapar düşüncesiyle geliyor halkımız. 6. Yılımızda bizi yalnız bırakmadıkları için halkımıza teşekkür ediyoruz. Hasırcıoğlu’na gelen bir müşteri buradan kesinlikle boş çıkmaz, burada her türlü imkan var. elden 20 ay taksit var. Önden para vermesi şart değil ve istediği kadar çeşit bulma imkanına sahip. Mağazamızda 88 bin çeşit ürün var. Kahramanmaraş’ın da dört bir tarafında mağazamız var. Müşterilerimiz her mağazamızda alış veriş yapabilir. Taksitlerini istediği mağazamızda ödeyebilir. Biz Kahramanmaraş’ın düğün paketçisiyiz, çeyiz mağazasıyız. Evlenmek isteyenler için gerekli olan her şey A’dan Z’ye hepsi mevcut.”
Kahramanmaraş’ın lider AVM’si Hasırcıoğlu, kuruluşunun 6. yılını düzenlediği programla kutladı.

Hasırcıoğlu AVM kuruluşunun 6. yılına özel düzenlediği programda şovmen Mülayim’in sunumuyla sanatçı Latif Doğan sahne aldı.

Ucuz ürün çeşitleri ve ödeme kolaylığıyla öne çıkan Kahramanmaraş’ın AVM’si Hasırcıoğlu, 6. yılını binlerce vatandaşın katıldığı etkinlikle kutladı.

Merkez Şubede düzenlenen 6. yıl özel programında müşterilere 2 araba ile umre, led tv, buzdolabı, kanepe ve bulaşık makinesinden oluşan 66 hediye verildi. Şovmen Mülayim, programa katılanlara eğlenceli dakikalar yaşatırken, düzenlenen yarışmalarda Hasırcıoğlu AVM halka çeşitli hediyeler dağıttı.

AVM Yönetim Kurulu Başkanı Halil Hasırcı, programda yapılan yarışlarda birinci olanlara led tv hediye ederken, yarışmacıların tamamına teselli ödülleri verdi.

Yönetim Kurulu Başkanı Hasırcı yaptığı konuşmada şunları dile getirdi: “Biz Hasrıcıoğlu AVM olarak halkımızı hem eğlendiriyoruz, hem kazandırıyoruz. İnşallah 2020 yılında Kahramanmaraş’ın şaşıracağı, hayal edemeyeceği yeni kampanyalarımız, yeni hayallerimiz olacak.

6. yılımızı Kahramanmaraş halkıyla kutluyoruz. Biz her zaman olduğu gibi ilklerin öncüsüyüz. Daha önce ev verdik şimdi 2 araba veriyoruz. 66 adette hediye verdik. Biz halkımızdan kazanıp tekrar halkımıza dağıtan bir iş yeriyiz. Halkımız beklediğimizden daha fazla ilgi gösteriyor. Hasırcıoğlu verir, Hasırcıoğlu söz verdiyse mutlaka yapar düşüncesiyle geliyor halkımız. 6. Yılımızda bizi yalnız bırakmadıkları için halkımıza teşekkür ediyoruz.

Hasırcıoğlu’na gelen bir müşteri buradan kesinlikle boş çıkmaz, burada her türlü imkan var. elden 20 ay taksit var. Önden para vermesi şart değil ve istediği kadar çeşit bulma imkanına sahip. Mağazamızda 88 bin çeşit ürün var. Kahramanmaraş’ın da dört bir tarafında mağazamız var. Müşterilerimiz her mağazamızda alış veriş yapabilir. Taksitlerini istediği mağazamızda ödeyebilir.

Biz Kahramanmaraş’ın düğün paketçisiyiz, çeyiz mağazasıyız. Evlenmek isteyenler için gerekli olan her şey A’dan Z’ye hepsi mevcut.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.