Miniklere Seçme Kitap Seti!

04.05.2019 - 11:22, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:34
 

Miniklere Seçme Kitap Seti!

Belediye Başkanımız Hüseyin Coşkun Aydın, Okuma Bayramında Çardak Mahallesi Cumhuriyet İlk ve Ortaokuluna Türk ve Dünya edebiyatından seçme kitap seti hediye etti.

Tüm sınıfları ziyaret ederek öğrencilerle sohbet eden Başkan Aydın, Ayyıldız'lı tişörtlerle kendini karşılayan 1. Sınıf öğrencileri ile özel olarak ilgilendi. Okul kütüphanesi için hediye ettiği kitapları öğrencilere dağıtan Başkan Aydın, burada yaptığı konuşmada, ilk emri oku olan bir dinin mensupları olarak, güçlü bir Türkiye tesis etmek için geleceğin teminatı çocukların en iyi şekilde yetişmesinin birinci öncelikleri olduğunu söyledi. Ziyarette, AK Parti Göksun İlçe Başkanı Mustafa Akgül ile Belediye Meclis Üyeleri de yer aldı.  
Belediye Başkanımız Hüseyin Coşkun Aydın, Okuma Bayramında Çardak Mahallesi Cumhuriyet İlk ve Ortaokuluna Türk ve Dünya edebiyatından seçme kitap seti hediye etti.

Tüm sınıfları ziyaret ederek öğrencilerle sohbet eden Başkan Aydın, Ayyıldız'lı tişörtlerle kendini karşılayan 1. Sınıf öğrencileri ile özel olarak ilgilendi.

Okul kütüphanesi için hediye ettiği kitapları öğrencilere dağıtan Başkan Aydın, burada yaptığı konuşmada, ilk emri oku olan bir dinin mensupları olarak, güçlü bir Türkiye tesis etmek için geleceğin teminatı çocukların en iyi şekilde yetişmesinin birinci öncelikleri olduğunu söyledi.

Ziyarette, AK Parti Göksun İlçe Başkanı Mustafa Akgül ile Belediye Meclis Üyeleri de yer aldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.