Ramazan Ayına Özel Menüler Merdan Balık Evinde!

02.05.2019 - 09:02, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:34
 

Ramazan Ayına Özel Menüler Merdan Balık Evinde!

Merdan Balıkçılık ve Merdan Balık evi işletmecisi İbrahim Sarı, Ramazan ayına özel menüler hazırladıklarını söyledi.

Balık fiyatları hakkında da bilgiler veren Sarı,  “Balık avlanma sezonu başladı ama bizim satışlarımız devam ediyor. Şuan itibarıyla olta balıkçılığı başladı. Balık fiyatları sezon itibarıyla 5 TL kadar yükseldi. Bu avlanma yasağı kalkana kadar fiyatlar bu seviyede olur.”dedi. Ramazan Ayına Özel Menüler Ramazan ayında et yerine balık tüketilmesinin çok faydalı olacağını vurgulayan Sarı şunları söyledi: “Ramazan ayında fırın ve ırgara balığı tüketilmesi gerekiyor. Genelde hafif olduğu için tüketilmesi gerekir. Önümüz yaz olduğu için kızartma balık ağır olur. İftarda balık hafif düşer. Av yasağının başlamasıyla birlikte en çok alabalık, Karadeniz somonu, levrek, cupra gibi balıklar çok tüketilir. Lokantamızda iftara özel menülerimiz var. Bu menünün içerisinde çorba,1 şiş kuşbaşı, bir şiş kıyma, bunun yanında bir tane balık. Arkasından da tatlı çeşitleri oluyor. Toplu olarak organizasyonlar yapıyoruz. Salonumuz 150 kişilik.  Balık üzerine şehrimizde hemen hemen en büyük salon diyebiliriz. Fiyatlarımız ise kişi başı 25 TL ile 30 TL arasında değişiyor.”
Merdan Balıkçılık ve Merdan Balık evi işletmecisi İbrahim Sarı, Ramazan ayına özel menüler hazırladıklarını söyledi.

Balık fiyatları hakkında da bilgiler veren Sarı,  “Balık avlanma sezonu başladı ama bizim satışlarımız devam ediyor. Şuan itibarıyla olta balıkçılığı başladı. Balık fiyatları sezon itibarıyla 5 TL kadar yükseldi. Bu avlanma yasağı kalkana kadar fiyatlar bu seviyede olur.”dedi.

Ramazan Ayına Özel Menüler

Ramazan ayında et yerine balık tüketilmesinin çok faydalı olacağını vurgulayan Sarı şunları söyledi: “Ramazan ayında fırın ve ırgara balığı tüketilmesi gerekiyor. Genelde hafif olduğu için tüketilmesi gerekir. Önümüz yaz olduğu için kızartma balık ağır olur. İftarda balık hafif düşer. Av yasağının başlamasıyla birlikte en çok alabalık, Karadeniz somonu, levrek, cupra gibi balıklar çok tüketilir. Lokantamızda iftara özel menülerimiz var.

Bu menünün içerisinde çorba,1 şiş kuşbaşı, bir şiş kıyma, bunun yanında bir tane balık. Arkasından da tatlı çeşitleri oluyor. Toplu olarak organizasyonlar yapıyoruz. Salonumuz 150 kişilik.  Balık üzerine şehrimizde hemen hemen en büyük salon diyebiliriz. Fiyatlarımız ise kişi başı 25 TL ile 30 TL arasında değişiyor.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.