Öğrenciler Sektör Temsilcilerini Bir Araya Getirdi

EKONOMİ 30.04.2019 - 08:26, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:34
 

Öğrenciler Sektör Temsilcilerini Bir Araya Getirdi

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Kariyer Fuarı 2019, kamu ve özel sektör temsilcileriyle öğrencileri buluşturdu.

Öğrencilerimizin kariyer planlamalarına büyük katkı sağlaması ve yeni iş fırsatları oluşturması hedeflenen KSÜ Kariye Fuarı 2019, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi otopark alanında düzenlenen törenle açıldı. Farklı sektörlerden 22 firma ile KSÜ akademik birimlerinin yer aldığı fuarın açılış kurdelesini Rektör Prof. Dr. Niyazi Can, Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası (KMTSO) Başkanı Serdar Zabun, Rektör yardımcıları, Kültür ve Turizm İl Müdürü Seydihan Küçükdağlı ve üniversite yöneticileri birlikte kestiler.
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Kariyer Fuarı 2019, kamu ve özel sektör temsilcileriyle öğrencileri buluşturdu.

Öğrencilerimizin kariyer planlamalarına büyük katkı sağlaması ve yeni iş fırsatları oluşturması hedeflenen KSÜ Kariye Fuarı 2019, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi otopark alanında düzenlenen törenle açıldı.

Farklı sektörlerden 22 firma ile KSÜ akademik birimlerinin yer aldığı fuarın açılış kurdelesini Rektör Prof. Dr. Niyazi Can, Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası (KMTSO) Başkanı Serdar Zabun, Rektör yardımcıları, Kültür ve Turizm İl Müdürü Seydihan Küçükdağlı ve üniversite yöneticileri birlikte kestiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.