Beyaz Kartal Anıldı!

KÜLTÜR 26.04.2019 - 15:25, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:34
 

Beyaz Kartal Anıldı!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nce düzenlenen panelde Türk Şiirinin Beyaz Kartalı Bahaettin Karakoç anıldı.

Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen panele İl Milli Eğitim Müdürü Cemal Yılmaz, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mahmut Toğuz, İstiklal Üniversitesi Rektör vekili Prof. Dr. Nuri Kahveci, ilçe milli eğitim müdürleri ile okul idarecileri ve öğrencileri katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından açılış konuşmalarını yapmak üzere kürsüye gelen İl Milli Eğitim Müdürü Cemal Yılmaz, Kahramanmaraş’a edebiyatın ve şiirin başkenti denmesinin çok doğru bir tespit olduğunu ifade etti.    
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nce düzenlenen panelde Türk Şiirinin Beyaz Kartalı Bahaettin Karakoç anıldı.

Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen panele İl Milli Eğitim Müdürü Cemal Yılmaz, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mahmut Toğuz, İstiklal Üniversitesi Rektör vekili Prof. Dr. Nuri Kahveci, ilçe milli eğitim müdürleri ile okul idarecileri ve öğrencileri katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından açılış konuşmalarını yapmak üzere kürsüye gelen İl Milli Eğitim Müdürü Cemal Yılmaz, Kahramanmaraş’a edebiyatın ve şiirin başkenti denmesinin çok doğru bir tespit olduğunu ifade etti.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.