Türkiye’nin Marka Tatları Kahramanmaraş’ta

YAŞAM 25.04.2019 - 16:52, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:34
 

Türkiye’nin Marka Tatları Kahramanmaraş’ta

Kahramanmaraş Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi, Türkiye’nin meşhur lezzetlerini ziyaretçileriyle buluşturuyor.

“Sizin oraların nesi meşhur” sloganı ile 26  Nisan Cuma günü başlayıp, 5 Mayıs Pazar gününe kadar devam edecek olan etkinlik,  lezzet şöleni yaşatacak. Medeniyetlerin beşiği kentlerin kültürlerini yansıtan marka tatların bir arada bulunacağı etkinlik kapsamında kurulacak stantlarda, birbirinden ünlü lezzetler görücüye çıkacak. Kahramanmaraş halkı, ünlü lezzetleri tanımakla kalmayıp, tatma ve satın alma fırsatı bulacak.
Kahramanmaraş Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi, Türkiye’nin meşhur lezzetlerini ziyaretçileriyle buluşturuyor.

“Sizin oraların nesi meşhur” sloganı ile 26  Nisan Cuma günü başlayıp, 5 Mayıs Pazar gününe kadar devam edecek olan etkinlik,  lezzet şöleni yaşatacak.

Medeniyetlerin beşiği kentlerin kültürlerini yansıtan marka tatların bir arada bulunacağı etkinlik kapsamında kurulacak stantlarda, birbirinden ünlü lezzetler görücüye çıkacak. Kahramanmaraş halkı, ünlü lezzetleri tanımakla kalmayıp, tatma ve satın alma fırsatı bulacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.