Koltuk Altı Güzelleri!

YAŞAM 25.04.2019 - 08:31, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:34
 

Koltuk Altı Güzelleri!

Londra'da fotoğrafçı olan Ben Hopper, Doğal Güzellik adlı çalışmasıyla koltuk altı kıllarını sergilemekten çekinmeyen kadınları bir araya getirdi.

Genç fotoğrafçı, kadınların kıllarıyla güzel olduğunu kanıtlamak amacıyla böyle bir proje geliştirdiğini açıklıyor. Çalışmada, koltuk altı kıllarından çekinmeyen kadınların standart güzellik algılarına karşı dik duruşu ifade ediliyor. Proje 2016-2018 yıllarını kapsıyor ve çalışmada yer alan kadınlar, kılların çekiciliği yok etmediğini savunuyorlar. Fotoğrafçı Hopper, fotoğraflarda yer alan kadınların bu halleriyle gurur duyduklarını ifade etti. Ayrıca 37 yaşındaki fotoğrafçı, bu durumun dayatılan güzellik algısına karşı bir başkaldırı olarak niteliyor.  
Londra'da fotoğrafçı olan Ben Hopper, Doğal Güzellik adlı çalışmasıyla koltuk altı kıllarını sergilemekten çekinmeyen kadınları bir araya getirdi.

Genç fotoğrafçı, kadınların kıllarıyla güzel olduğunu kanıtlamak amacıyla böyle bir proje geliştirdiğini açıklıyor.

Çalışmada, koltuk altı kıllarından çekinmeyen kadınların standart güzellik algılarına karşı dik duruşu ifade ediliyor.

Proje 2016-2018 yıllarını kapsıyor ve çalışmada yer alan kadınlar, kılların çekiciliği yok etmediğini savunuyorlar.

Fotoğrafçı Hopper, fotoğraflarda yer alan kadınların bu halleriyle gurur duyduklarını ifade etti. Ayrıca 37 yaşındaki fotoğrafçı, bu durumun dayatılan güzellik algısına karşı bir başkaldırı olarak niteliyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.