Kahramanlar Ödüllerini Aldı!

EĞİTİM 20.04.2019 - 08:55, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:34
 

Kahramanlar Ödüllerini Aldı!

Eğitime destek konusunda model projeler hayata geçiren Onikişubat Belediyesi, Kahramanmaraş Bilgiyle Buluşuyor projesinde büyük başarı elde etti.

Eğitime yatırım, insana yatırım düşüncesiyle hizmet ettiğini belirten Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, milyonlara imza attığı bu proje ile öğrencilerin okuma oranını arttırırken, eğitime de ciddi oranda katkı sağladı. İl Milli Eğitim Müdürlüğüyle ortak yürütülen projede bu zamana kadar 250 Bin kitap basımı gerçekleştirildi.  Kahramanmaraş Bilgiyle Buluşuyor projesi kapsamında öğrenciler dağıtılan kitaplardan başarı oranlarını tespit etmek amacıyla sınava tabi tutuldu. Her yıl 70 ile 80 Bin arasındaki öğrenci hiçbir zorunlulukları olmadığı halde sınavlara katılım sağladı. Proje kapsamında 1 Milyon 660 Bin okuma oranına ulaşılırken, bu yıl ile birlikte hedeflenen 2 Milyon okuma oranına ulaşıldı. Kahramanmaraş Bilgiyle Buluşuyor projesinin son final sınavının ardından öğrenciler Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’nde ödül töreni heyecanı yaşadı. Ödül Törenine Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Ahmet Özdemir, Mehmet Cihat Sezal, Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, AK Parti Onikişubat İlçe Başkanı Mücahit Kara, İl Milli Eğitim Müdürü Vekili,Onikişubat İlçe Milli Eğitim Müdürü,  okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı. Ödül töreni öncesinde konuşma yapmak üzere sahneye davet edilen Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, başlattıkları okuma kampanyasından bahsederek, proje detaylarını anlattı. İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile ortak yürütülen proje kapsamında Kahramanmaraş’ın bütün okullarına kitap dağıttıklarını belirten Başkan Mahçiçek, fiziki hizmet yapmanın kolay olduğunu ve önceliği her zaman eğitime verdiklerini söyledi.
Eğitime destek konusunda model projeler hayata geçiren Onikişubat Belediyesi, Kahramanmaraş Bilgiyle Buluşuyor projesinde büyük başarı elde etti.

Eğitime yatırım, insana yatırım düşüncesiyle hizmet ettiğini belirten Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, milyonlara imza attığı bu proje ile öğrencilerin okuma oranını arttırırken, eğitime de ciddi oranda katkı sağladı.

İl Milli Eğitim Müdürlüğüyle ortak yürütülen projede bu zamana kadar 250 Bin kitap basımı gerçekleştirildi.

 Kahramanmaraş Bilgiyle Buluşuyor projesi kapsamında öğrenciler dağıtılan kitaplardan başarı oranlarını tespit etmek amacıyla sınava tabi tutuldu.

Her yıl 70 ile 80 Bin arasındaki öğrenci hiçbir zorunlulukları olmadığı halde sınavlara katılım sağladı. Proje kapsamında 1 Milyon 660 Bin okuma oranına ulaşılırken, bu yıl ile birlikte hedeflenen 2 Milyon okuma oranına ulaşıldı.

Kahramanmaraş Bilgiyle Buluşuyor projesinin son final sınavının ardından öğrenciler Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’nde ödül töreni heyecanı yaşadı.

Ödül Törenine Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Ahmet Özdemir, Mehmet Cihat Sezal, Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, AK Parti Onikişubat İlçe Başkanı Mücahit Kara, İl Milli Eğitim Müdürü Vekili,Onikişubat İlçe Milli Eğitim Müdürü,  okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

Ödül töreni öncesinde konuşma yapmak üzere sahneye davet edilen Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, başlattıkları okuma kampanyasından bahsederek, proje detaylarını anlattı. İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile ortak yürütülen proje kapsamında Kahramanmaraş’ın bütün okullarına kitap dağıttıklarını belirten Başkan Mahçiçek, fiziki hizmet yapmanın kolay olduğunu ve önceliği her zaman eğitime verdiklerini söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.