Kütüphaneler Bölge Semineri Kahramanmaraş’ta

KÜLTÜR 19.04.2019 - 15:08, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:34
 

Kütüphaneler Bölge Semineri Kahramanmaraş’ta

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Hacettepe Üniversitesi, Goethe İnstitut ve Günışığı Kitaplığı işbirliği ile ‘Belediye Kütüphaneleri Bölge Semineri Kahramanmaraş’ta yapıldı.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde 19-20 Nisan 2019 tarihleri arasında Kahramanmaraş’ta gerçekleştirilen seminere; Adıyaman Üniversitesi, Amasya Merzifon Belediyesi, Ankara Üniversitesi, Antakya Belediyesi, Batman Belediyesi, Bursa Nilüfer Belediyesi, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Gaziantep Oğuzeli Belediyesi, Hacettepe Üniversitesi Kültür ve Turizm Bakanlığı Karacaoğlan Kütüphanesi, Pülümür Belediyesi Türk Kütüphaneciler Derneği Viranşehir Belediyesi ve Yıldırım Beyazıt Üniversitesi’nden kütüphane ile ilgili yetkililer katıldı. Seminerin açılış konuşmaları bölümünde Türk Kütüphaneciler Derneği  Kahramanmaraş Şube Başkanı Sadullah Kılıç, Goethe İnstitut Kütüphane ve Bilgi Merkezi Müdürü Dr. Ahmet Terkivatan, Günışığı Kitaplığı’ndan Ş. Banu Ünal, Türk Kütüphaneciler Derneği Genel Başkanı Ali Fuat Kartal birer selamlama konuşmaları yaptı.    
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Hacettepe Üniversitesi, Goethe İnstitut ve Günışığı Kitaplığı işbirliği ile ‘Belediye Kütüphaneleri Bölge Semineri Kahramanmaraş’ta yapıldı.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde 19-20 Nisan 2019 tarihleri arasında Kahramanmaraş’ta gerçekleştirilen seminere; Adıyaman Üniversitesi, Amasya Merzifon Belediyesi, Ankara Üniversitesi, Antakya Belediyesi, Batman Belediyesi, Bursa Nilüfer Belediyesi, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Gaziantep Oğuzeli Belediyesi, Hacettepe Üniversitesi Kültür ve Turizm Bakanlığı Karacaoğlan Kütüphanesi, Pülümür Belediyesi Türk Kütüphaneciler Derneği Viranşehir Belediyesi ve Yıldırım Beyazıt Üniversitesi’nden kütüphane ile ilgili yetkililer katıldı.

Seminerin açılış konuşmaları bölümünde Türk Kütüphaneciler Derneği  Kahramanmaraş Şube Başkanı Sadullah Kılıç, Goethe İnstitut Kütüphane ve Bilgi Merkezi Müdürü Dr. Ahmet Terkivatan, Günışığı Kitaplığı’ndan Ş. Banu Ünal, Türk Kütüphaneciler Derneği Genel Başkanı Ali Fuat Kartal birer selamlama konuşmaları yaptı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.