Turizm Haftasında Dolu Dolu Etkinlik!

16.04.2019 - 20:45, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:34
 

Turizm Haftasında Dolu Dolu Etkinlik!

Turizm Haftası Kahramanmaraş’ta çeşitli etkinliklerle kutlanıyor. 15-22 Nisan Turizm Haftası şehrimizde bu yıl dolu dolu geçiyor.

Düzenlenen etkinlikler hakkında bilgiler veren Kültür Turizm Otelciler ve Gastronomi Derneği başkanı Gökhan Büyükdereli, şehrin tanıtımı için bu tarz etkinliklerin devam etmesi gerektiğini söyledi. Şehrin tanıtımının önemine değinen Büyükdereli şunları söyledi: “İl Kültür Turizm Müdürlüğümüz, Ticaret ve Sanayi Odamız, Büyükşehir Belediyemiz, Onikişubat Belediyemiz, Dulkadiroğlu Belediyemiz, Turizm Sektör Temsilcileri, Kültür Turizm Otelciler ve Gastronomi Derneği ile iş birliği içerisinde Kahramanmaraş’ı öne çıkararak 4 ana baslıkta topladık. Bunlar: Kahramanmaraş’ta nereleri gezebiliriz? Kahramanmaraş’ta neleri satın alabiliriz? Kahramanmaraş’ın gastronomi keşfi? Kahramanmaraşlı hemşerilerimize önce şehri tanıtarak Kentte turizm seferberliği yapmak istedik. Bu açıdan da Valilik önü Turizm information binasında stantlar açtık. Tüm vatandaşlarımızı bekliyoruz.”  
Turizm Haftası Kahramanmaraş’ta çeşitli etkinliklerle kutlanıyor. 15-22 Nisan Turizm Haftası şehrimizde bu yıl dolu dolu geçiyor.

Düzenlenen etkinlikler hakkında bilgiler veren Kültür Turizm Otelciler ve Gastronomi Derneği başkanı Gökhan Büyükdereli, şehrin tanıtımı için bu tarz etkinliklerin devam etmesi gerektiğini söyledi.

Şehrin tanıtımının önemine değinen Büyükdereli şunları söyledi: “İl Kültür Turizm Müdürlüğümüz, Ticaret ve Sanayi Odamız, Büyükşehir Belediyemiz, Onikişubat Belediyemiz, Dulkadiroğlu Belediyemiz, Turizm Sektör Temsilcileri, Kültür Turizm Otelciler ve Gastronomi Derneği ile iş birliği içerisinde Kahramanmaraş’ı öne çıkararak 4 ana baslıkta topladık. Bunlar: Kahramanmaraş’ta nereleri gezebiliriz? Kahramanmaraş’ta neleri satın alabiliriz? Kahramanmaraş’ın gastronomi keşfi?

Kahramanmaraşlı hemşerilerimize önce şehri tanıtarak Kentte turizm seferberliği yapmak istedik. Bu açıdan da Valilik önü Turizm information binasında stantlar açtık. Tüm vatandaşlarımızı bekliyoruz.”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.