Kadınlar Emoji Yastık Atölyesinde Eğlendi!

16.04.2019 - 16:47, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:34
 

Kadınlar Emoji Yastık Atölyesinde Eğlendi!

Kahramanmaraşlı kadınlar, Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nde kurulan “Emoji Yastık Atölyesi”nde, sevgilerini yastıklara yansıttılar.

Her yaş grubuna özel düzenlediği etkinliklerle çekim merkezi olan Kahramanmaraş’ın ilk ve tek alışveriş merkezi Piazza, bu kez kadınları mutlu etti.  AVM’nin ortak kullanım alanında, Singer dikiş makinaları işbirliğinde kurulan “Emoji Yastık Atölyesi”nde bir araya gelen kadınlar, kalpli yastıklar dikerek hem sevgilerini ifade ettiler, hem de keyifli anlar yaşadı. Ücretsiz bir üyelik sistemi olan Piazza Club Kart sahiplerinin katıldığı etkinlik, renkli görüntülere sahne oldu. Diktikleri yastıklarla fotoğraf çektirerek, sosyal medya hesaplarında paylaşan kadınlar, iki gün boyunca unutulmaz anlar yaşadı.
Kahramanmaraşlı kadınlar, Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nde kurulan “Emoji Yastık Atölyesi”nde, sevgilerini yastıklara yansıttılar.

Her yaş grubuna özel düzenlediği etkinliklerle çekim merkezi olan Kahramanmaraş’ın ilk ve tek alışveriş merkezi Piazza, bu kez kadınları mutlu etti. 

AVM’nin ortak kullanım alanında, Singer dikiş makinaları işbirliğinde kurulan “Emoji Yastık Atölyesi”nde bir araya gelen kadınlar, kalpli yastıklar dikerek hem sevgilerini ifade ettiler, hem de keyifli anlar yaşadı.

Ücretsiz bir üyelik sistemi olan Piazza Club Kart sahiplerinin katıldığı etkinlik, renkli görüntülere sahne oldu. Diktikleri yastıklarla fotoğraf çektirerek, sosyal medya hesaplarında paylaşan kadınlar, iki gün boyunca unutulmaz anlar yaşadı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.