Güngör’ün Özel Kalem Müdürü Belli Oldu!

12.04.2019 - 18:21, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:34
 

Güngör’ün Özel Kalem Müdürü Belli Oldu!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör’ün özel kalem müdürü belli oldu.

Güngör özel kalem müdürü olarak hemşerisi Alaettin Parlak’ı atadı. Alaettin Parlak kimdir? 1974 yılında Kahramanmaraş Göksun'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Göksun'da tamamladı. 1997 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi İktisat bölümünden mezun oldu. 1997 yılında Vergi Denetmen Yardımcısı olarak göreve başladı ve 2007 yılına kadar Ankara ve Malatya'da Vergi Denetmen Yrd., Vergi Denetmeni, Vergi Denetmenleri Bürosu Başkan Yrd. ve Denetim Koordinasyon Müdürlüğü görevlerinde bulundu. 2007 yılından itibaren Malatya Belediyesi, Gaziantep İl Özel İdaresi ve Kahramanmaraş İl Özel İdaresinde İç Denetçi olarak görev yaptı.  31.03.2014 tarihinde Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi İç Denetçi kadrosuna atandı ve İç Denetim Birim Başkanı olarak görev yaptı.   11.04.2019 tarihinden itibaren Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Özel Kalem Müdürü olarak vekaleten görevlendirildi.   Evli ve üç çocuk babasıdır.
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör’ün özel kalem müdürü belli oldu.

Güngör özel kalem müdürü olarak hemşerisi Alaettin Parlak’ı atadı.

Alaettin Parlak kimdir?

1974 yılında Kahramanmaraş Göksun'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Göksun'da tamamladı. 1997 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi İktisat bölümünden mezun oldu.

1997 yılında Vergi Denetmen Yardımcısı olarak göreve başladı ve 2007 yılına kadar Ankara ve Malatya'da Vergi Denetmen Yrd., Vergi Denetmeni, Vergi Denetmenleri Bürosu Başkan Yrd. ve Denetim Koordinasyon Müdürlüğü görevlerinde bulundu. 2007 yılından itibaren Malatya Belediyesi, Gaziantep İl Özel İdaresi ve Kahramanmaraş İl Özel İdaresinde İç Denetçi olarak görev yaptı.

 31.03.2014 tarihinde Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi İç Denetçi kadrosuna atandı ve İç Denetim Birim Başkanı olarak görev yaptı.

  11.04.2019 tarihinden itibaren Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Özel Kalem Müdürü olarak vekaleten görevlendirildi.

  Evli ve üç çocuk babasıdır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.