İşsizliğe Yeni Boyut Kazandıran Adam!

YAŞAM 11.04.2019 - 14:50, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:34
 

İşsizliğe Yeni Boyut Kazandıran Adam!

Britanyalı koleksiyoner Nick West, 43 yılda 9 bini aşkın bira kutusu biriktirerek ülkedeki en büyük koleksiyonun sahibi oldu.

Daily Mail’deki habere göre 25 bin sterlin (yaklaşık 186 bin lira) değerindeki koleksiyonu West’in adını 2015’te ‘Britanya’nın Sıkıcı Adamları’ kitabına yazdırdı. İnternet üzerinden yapılan, ‘Sizce bu ülkenin en sıkıcı adamı kim’ sorusunun yöneltildiği ankette de Nick West birinci oldu. Koleksiyonunun ilk parçalarının eşiyle tanıştığı partide içilen bira kutuları olduğunu anlatan West, “Kutuların hemen hepsi eşim Deborah’la içtiğimiz biraların kutuları. Çok sayıda markanın, bira çeşidinin, özel serilerin kutuları var” dedi.
Britanyalı koleksiyoner Nick West, 43 yılda 9 bini aşkın bira kutusu biriktirerek ülkedeki en büyük koleksiyonun sahibi oldu.

Daily Mail’deki habere göre 25 bin sterlin (yaklaşık 186 bin lira) değerindeki koleksiyonu West’in adını 2015’te ‘Britanya’nın Sıkıcı Adamları’ kitabına yazdırdı. İnternet üzerinden yapılan, ‘Sizce bu ülkenin en sıkıcı adamı kim’ sorusunun yöneltildiği ankette de Nick West birinci oldu.

Koleksiyonunun ilk parçalarının eşiyle tanıştığı partide içilen bira kutuları olduğunu anlatan West, “Kutuların hemen hepsi eşim Deborah’la içtiğimiz biraların kutuları. Çok sayıda markanın, bira çeşidinin, özel serilerin kutuları var” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.