Hizmet Yarışını Yeni Süreçte de Sürdüreceğiz

POLİTİKA 10.04.2019 - 15:10, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:34
 

Hizmet Yarışını Yeni Süreçte de Sürdüreceğiz

Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, Kahramanmaraş Adalet Sarayı’nda yapılan törenle mazbatasını aldı. Başkan Okay, hizmet yarışını yeni süreçte de sürdüreceklerini vurguladı.

Başarılı bir seçim sürecinin ardından büyük bir oy farkıyla Dulkadiroğlu İlçe Başkanlığı’na yeniden seçilen Belediye Başkanı Necati Okay, Adalet Sarayı’nda gerçekleştirilen törenle mazbatasını aldı. İlçesini yeni bir süreçle değiştirmeye ve dönüştürmeye devam edeceklerini dile getiren Başkan Okay, Cumhur İttifakı vurgusu yaparak bu süreçte kendisine destek olan herkese teşekkür etti. Mazbata töreninin ardından Belediye Hizmet Binası’na geçen Başkan Okay, personelinin karşılama sürpriziyle büyük sevinç yaşadı. Burada kısa bir konuşma yapan Başkan Okay, kendisini duygulandıran belediye personeline teşekkür etti.  
Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, Kahramanmaraş Adalet Sarayı’nda yapılan törenle mazbatasını aldı. Başkan Okay, hizmet yarışını yeni süreçte de sürdüreceklerini vurguladı.

Başarılı bir seçim sürecinin ardından büyük bir oy farkıyla Dulkadiroğlu İlçe Başkanlığı’na yeniden seçilen Belediye Başkanı Necati Okay, Adalet Sarayı’nda gerçekleştirilen törenle mazbatasını aldı. İlçesini yeni bir süreçle değiştirmeye ve dönüştürmeye devam edeceklerini dile getiren Başkan Okay, Cumhur İttifakı vurgusu yaparak bu süreçte kendisine destek olan herkese teşekkür etti.


Mazbata töreninin ardından Belediye Hizmet Binası’na geçen Başkan Okay, personelinin karşılama sürpriziyle büyük sevinç yaşadı. Burada kısa bir konuşma yapan Başkan Okay, kendisini duygulandıran belediye personeline teşekkür etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.