Godzilla: Canavarlar Kralı

DİZİ - FİLM 30.03.2019 - 11:04, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:34
 

Godzilla: Canavarlar Kralı

Godzilla: Canavarlar Kralı için yepyeni bir fotoğraf ve televizyon fragmanı yayınlandı.

Yılın en büyük, gişe rekoru kıracak filmlerden biri olacak olan yapımın vizyona girmesine ise sadece birkaç ay kaldı. Dört devasa canavar, Godzilla, Rodan, Mothra ve King Ghidorah büyük ekranda çarpışmaya hazırlanıyor. Bu film canavarı hayranlarının beklediği film ve bizi hayal kırıklığına uğratmayacak gibi görünüyor. Yönetmen Michael Dougherty, King Ghidorah'ı vurgulayan bu yeni TV spotu ile birlikte filme ait yepyeni bir görüntüyü de paylaşmaya karar verdi. Üç başlı canavar gerçekten çarpıcı ve bir volkandan fırlıyor.  
Godzilla: Canavarlar Kralı için yepyeni bir fotoğraf ve televizyon fragmanı yayınlandı.

Yılın en büyük, gişe rekoru kıracak filmlerden biri olacak olan yapımın vizyona girmesine ise sadece birkaç ay kaldı. Dört devasa canavar, Godzilla, Rodan, Mothra ve King Ghidorah büyük ekranda çarpışmaya hazırlanıyor. Bu film canavarı hayranlarının beklediği film ve bizi hayal kırıklığına uğratmayacak gibi görünüyor.
Yönetmen Michael Dougherty, King Ghidorah'ı vurgulayan bu yeni TV spotu ile birlikte filme ait yepyeni bir görüntüyü de paylaşmaya karar verdi. Üç başlı canavar gerçekten çarpıcı ve bir volkandan fırlıyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.