Muhafız'ın Heyecanla Beklenen 2. Sezon Fragmanını Yayınladı!

DİZİ - FİLM 29.03.2019 - 12:13, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:34
 

Muhafız'ın Heyecanla Beklenen 2. Sezon Fragmanını Yayınladı!

Netflix'in büyük ses getiren ilk Türk yapımı dizisi Hakan: Muhafız'ın heyecanla beklenen 2. sezon fragmanı yayınlandı

Hakan'ın merkezinde olduğu aksiyon dolu bir hikayeyi anlatan fragman kısa sürede binlerce kişi tarafından izlendi. Ölümsüzler’e karşı zorlu bir mücadelenin başlayacağının sinyalleri verilen fragmanda, Ölümsüzler önce İstanbul’u ardından tüm insanlığı yok etmeye çalışırken, Hakan ve Sadık ise onları durdurmaya çalışıyor. Daha önce Cüneyt Arkın'ın da yer aldığı 2. sezonun tanıtımıyla büyük ses getiren Hakan: Muhafız'ın 2. sezon fragmanında: Okan Yalabık, Engin Öztürk, Ayşe Melike Çerçi, Boran Kuzum, Saygın Soysal, Burçin Terzioğlu gibi sürpriz isimler yer alıyor. 3. ve 4. sezonlar için hazırlıkları süren dizinin, 2. sezon bölümleri 26 Nisan'da yayınlanacak. Ayrıca, Hakan: Muhafız'ın 3. ve 4. sezonlarının 2020 yılında yayına girmesinin planlandığını da belirtelim. 
Netflix'in büyük ses getiren ilk Türk yapımı dizisi Hakan: Muhafız'ın heyecanla beklenen 2. sezon fragmanı yayınlandı

Hakan'ın merkezinde olduğu aksiyon dolu bir hikayeyi anlatan fragman kısa sürede binlerce kişi tarafından izlendi. Ölümsüzler’e karşı zorlu bir mücadelenin başlayacağının sinyalleri verilen fragmanda, Ölümsüzler önce İstanbul’u ardından tüm insanlığı yok etmeye çalışırken, Hakan ve Sadık ise onları durdurmaya çalışıyor. Daha önce Cüneyt Arkın'ın da yer aldığı 2. sezonun tanıtımıyla büyük ses getiren Hakan: Muhafız'ın 2. sezon fragmanında: Okan Yalabık, Engin Öztürk, Ayşe Melike Çerçi, Boran Kuzum, Saygın SoysalBurçin Terzioğlu gibi sürpriz isimler yer alıyor. 3. ve 4. sezonlar için hazırlıkları süren dizinin, 2. sezon bölümleri 26 Nisan'da yayınlanacak. Ayrıca, Hakan: Muhafız'ın 3. ve 4. sezonlarının 2020 yılında yayına girmesinin planlandığını da belirtelim. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.