Öztunç: “Bana Olan İlgi Her Geçen Gün Büyüyor!”

POLİTİKA 20.03.2019 - 19:43, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:34
 

Öztunç: “Bana Olan İlgi Her Geçen Gün Büyüyor!”

Millet İttifakı Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ali Öztunç, 31 Mart mahalli idareler seçimleri kapsamında Pirireis Mahallesinde seçim çalışmalarını sürdürüyor.

İlçelerdeki seçim ofislerinin açılışlarını tamamlayan Öztunç, merkez mahallelerinde çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Çalışmalar hakkında bilgi veren Öztunç: “Gün geçtikçe bana olan ilginin arttığını görüyorum. Seçimler yaklaştıkça kazandığımı da görüyorum. Vatandaş değişim istiyor. Kriz yok diyenler gelsinler esnaflarımıza sorsunlar. Kriz var mı yok mu? Belediye hizmetlerinden şikâyetçi vatandaş. Bir değişim olsun diyorlar. Biz diyorlar bu seçimde adaya göre oy vereceğiz diyorlar. Kahramanmaraş’ta iki aday var biri benim, diğeri Hayrettin bey. Vatandaşlarımıza da bunu söylüyorum. Bakın, değerlendirin hangimize oy vereceğinize siz karar verin diyorum. Köylerde de bize karşı olan ilgi çok yüksek” dedi.   Cumhur İttifakı Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hayrettin Güngör’e çağrısını yenileyen Öztunç: “ Seçimlere 10 gün gibi kısa bir süre halkı gelin bir masa etrafında buluşalım ve sorunları birlikte çözelim. Bakın bize en çok şikayetler, ekonomik kriz, ilgisizlik, AK Parti Milletvekillerinin ilgisizliği, mecliste Kahramanmaraş’la ilgili tek bir adım atmamaları, milletvekillerinin seçimlerden sonra hiç uğramamaları, seçilen siyasilerin numaralarını değiştirmeleri, tepeden bakmaları gibi bir sürü şikayet geliyor. Eski AK Parti yok, o zamanlar mazlumlardı, o zamanlar mazlumların yanındaydılar şimdi hepsi çok zengin oldu” ifadelerini kullandı.
Millet İttifakı Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ali Öztunç, 31 Mart mahalli idareler seçimleri kapsamında Pirireis Mahallesinde seçim çalışmalarını sürdürüyor.

İlçelerdeki seçim ofislerinin açılışlarını tamamlayan Öztunç, merkez mahallelerinde çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Çalışmalar hakkında bilgi veren Öztunç: “Gün geçtikçe bana olan ilginin arttığını görüyorum. Seçimler yaklaştıkça kazandığımı da görüyorum. Vatandaş değişim istiyor. Kriz yok diyenler gelsinler esnaflarımıza sorsunlar. Kriz var mı yok mu? Belediye hizmetlerinden şikâyetçi vatandaş. Bir değişim olsun diyorlar. Biz diyorlar bu seçimde adaya göre oy vereceğiz diyorlar. Kahramanmaraş’ta iki aday var biri benim, diğeri Hayrettin bey. Vatandaşlarımıza da bunu söylüyorum. Bakın, değerlendirin hangimize oy vereceğinize siz karar verin diyorum. Köylerde de bize karşı olan ilgi çok yüksek” dedi.

 

Cumhur İttifakı Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hayrettin Güngör’e çağrısını yenileyen Öztunç: “ Seçimlere 10 gün gibi kısa bir süre halkı gelin bir masa etrafında buluşalım ve sorunları birlikte çözelim. Bakın bize en çok şikayetler, ekonomik kriz, ilgisizlik, AK Parti Milletvekillerinin ilgisizliği, mecliste Kahramanmaraş’la ilgili tek bir adım atmamaları, milletvekillerinin seçimlerden sonra hiç uğramamaları, seçilen siyasilerin numaralarını değiştirmeleri, tepeden bakmaları gibi bir sürü şikayet geliyor. Eski AK Parti yok, o zamanlar mazlumlardı, o zamanlar mazlumların yanındaydılar şimdi hepsi çok zengin oldu” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.