Güvenç, Kahramanmaraş İli Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği’nde!

POLİTİKA 13.03.2019 - 21:15, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:34
 

Güvenç, Kahramanmaraş İli Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği’nde!

31 Mart mahalli idareler seçimleri kapsamında Kahramanmaraş’ta çalışmalarını sürdüren TBMM İçişleri Komisyon Başkanı Celalettin Güvenç, Kahramanmaraş İli Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği üyeleri ile bir araya geldi.

31 Mart mahalli idareler seçimlerine hazırlanan AK Parti, Kahramanmaraş’ta kapı kapı gezerek Cumhur İttifakına destek istiyor. Kahramanmaraş Sanayi Sitesi esnafları ile bir araya gelen Güvenç, daha sonra, Kahramanmaraş İli Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği üyeleri ile buluştu.   Kahramanmaraş İli Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği üyelerinin taleplerini dinleyen ve çözüm önerileri ile birlikte not aldıran Güvenç: “İstikrar sürerse her şey çok güzel olur. Biliyorsunuz önümüzde 31 Mart günü bir seçime giriyoruz. Devletin bekası için bir araya gelen AK Parti ve MHP’ye yani Cumhur İttifakına tam destek istiyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımızın da ifade ettiği gibi artık her yıl seçim olmayacak. 5 yıl süremiz olacak ve bizler bu sürede gönül belediyeciliği ile yine sizlerin hizmetkârı olacağız. Biz eminiz ki muhafazakâr Kahramanmaraş halkı, yine Cumhur İttifakı diyecek. Ben bu duygularla katılımlarınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.   TBMM İçişleri Komisyon Başkanı Celalettin Güvenç, buradaki toplantının ardından Kahramanmaraş Küçük Sanayi Sitesindeki ziyaretlerine devam etti.
31 Mart mahalli idareler seçimleri kapsamında Kahramanmaraş’ta çalışmalarını sürdüren TBMM İçişleri Komisyon Başkanı Celalettin Güvenç, Kahramanmaraş İli Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği üyeleri ile bir araya geldi.

31 Mart mahalli idareler seçimlerine hazırlanan AK Parti, Kahramanmaraş’ta kapı kapı gezerek Cumhur İttifakına destek istiyor. Kahramanmaraş Sanayi Sitesi esnafları ile bir araya gelen Güvenç, daha sonra, Kahramanmaraş İli Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği üyeleri ile buluştu.

 

Kahramanmaraş İli Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği üyelerinin taleplerini dinleyen ve çözüm önerileri ile birlikte not aldıran Güvenç: “İstikrar sürerse her şey çok güzel olur. Biliyorsunuz önümüzde 31 Mart günü bir seçime giriyoruz. Devletin bekası için bir araya gelen AK Parti ve MHP’ye yani Cumhur İttifakına tam destek istiyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımızın da ifade ettiği gibi artık her yıl seçim olmayacak. 5 yıl süremiz olacak ve bizler bu sürede gönül belediyeciliği ile yine sizlerin hizmetkârı olacağız. Biz eminiz ki muhafazakâr Kahramanmaraş halkı, yine Cumhur İttifakı diyecek. Ben bu duygularla katılımlarınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

 

TBMM İçişleri Komisyon Başkanı Celalettin Güvenç, buradaki toplantının ardından Kahramanmaraş Küçük Sanayi Sitesindeki ziyaretlerine devam etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.