Diriliş, Yeni Bir Rekora İmza Attı!

DİZİ - FİLM 07.03.2019 - 13:57, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:34
 

Diriliş, Yeni Bir Rekora İmza Attı!

Ekranların reyting rekortmeni Diriliş Ertuğrul, dün gece yayınlanan bölümüyle sezonun en yüksek reyting oranlarını aldı, rakiplerini geride bıraktı.

TRT 1’de beş sezondur tüm Türkiye’yi ekran başına kilitleyen Diriliş Ertuğrul, dün gece yayınlanan bölümüyle sezonun en yüksek reyting oranlarını alarak, rakiplerini geride bıraktı. Diriliş Ertuğrul, 138. Bölümüyle yeni bir rekora imza atmış oldu. “Süleyman Şah Oğlu Yiğit Ertuğrul “ adlı türkü geceye damgasını vurdu! Ekranların reyting rekortmeni “Diriliş Ertuğrul”, dün geceye Kayı Obasının Ozanı karakterine hayat veren Şemistan Eli Zamanlı’nın “Süleyman Şah Oğlu Yiğit Ertuğrul” adlı türküsüyle de geceye damgasını vurdu.  
Ekranların reyting rekortmeni Diriliş Ertuğrul, dün gece yayınlanan bölümüyle sezonun en yüksek reyting oranlarını aldı, rakiplerini geride bıraktı.

TRT 1’de beş sezondur tüm Türkiye’yi ekran başına kilitleyen Diriliş Ertuğrul, dün gece yayınlanan bölümüyle sezonun en yüksek reyting oranlarını alarak, rakiplerini geride bıraktı. Diriliş Ertuğrul, 138. Bölümüyle yeni bir rekora imza atmış oldu.

“Süleyman Şah Oğlu Yiğit Ertuğrul “ adlı türkü geceye damgasını vurdu!

Ekranların reyting rekortmeni “Diriliş Ertuğrul”, dün geceye Kayı Obasının Ozanı karakterine hayat veren Şemistan Eli Zamanlı’nın “Süleyman Şah Oğlu Yiğit Ertuğrul” adlı türküsüyle de geceye damgasını vurdu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.