Öztunç, “6 Puan Fark İle Öndeyim”

POLİTİKA 04.03.2019 - 18:13, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:34
 

Öztunç, “6 Puan Fark İle Öndeyim”

Millet İttifakı CHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ali Öztunç sosyal medya hesabından dikkat çeken anket çıkışında bulundu.

Öztunç, “Ak Partinin anket firmasına göre Güngör öndeymiş, inanmayın. Gerçek anketlere göre aramızda 6 puan var ve ben öndeyim.”dedi. İşte Öztunç’un o dikkat çeken paylaşımı: “Gerçek anketlerde seçimi aldığımı gördüler hemen algı yönetimi için uyduruk bir anket çıkardılar. Ak partinin anket firmasına göre Güngör öndeymiş, inanmayın. Gerçek anketlere göre aramızda 6 puan var ve ben öndeyim. Üstelik genel başkanları da anketlere inanmıyoruz diyordu. Ne oldu şimdi, korkunuzdan uyduruk anketlere sarıldınız. Korkunun evele faydası yok unutmayın.”
Millet İttifakı CHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ali Öztunç sosyal medya hesabından dikkat çeken anket çıkışında bulundu.

Öztunç, “Ak Partinin anket firmasına göre Güngör öndeymiş, inanmayın. Gerçek anketlere göre aramızda 6 puan var ve ben öndeyim.”dedi.

İşte Öztunç’un o dikkat çeken paylaşımı: “Gerçek anketlerde seçimi aldığımı gördüler hemen algı yönetimi için uyduruk bir anket çıkardılar. Ak partinin anket firmasına göre Güngör öndeymiş, inanmayın. Gerçek anketlere göre aramızda 6 puan var ve ben öndeyim. Üstelik genel başkanları da anketlere inanmıyoruz diyordu. Ne oldu şimdi, korkunuzdan uyduruk anketlere sarıldınız. Korkunun evele faydası yok unutmayın.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.