Aslanlar Menemen’e Gol Oldu Yağdı!

SPOR 03.03.2019 - 13:01, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:34
 

Aslanlar Menemen’e Gol Oldu Yağdı!

Kahramanmaraşspor TFF 2.lig Kırmızı grupta 24.haftanın maçında ligde şampiyonluk mücadelesi veren Menemen Belediyespor'u Yasin Abdioglu, Burak Can Kunt, Cerem Talha Dinçer VE Aziz Kızılgün'ün golleri ile 4-1 mağlup etti.

12 Şubat stadında oynanan karşılaşmayı Selim Özen, Barış Çiçeksoyu, İsa Doğanlar  hakem üçlüsü yönetti. Kahramanmaraşspor'un vuruşu ile başlayan Kahramanmaraşspor, Menemen Belediyespor  müsabakasında Kahramanmaraşspor 8.dakikada Yasin Abdioglu'nun golü ile 1-0 öne geçti. 3 dakika uzatma verilen maçta Kahramanmaraşspor İlk yarıyı 1-0 önde kapattı. Menemen Belediyespor'un vuruşu ile başlayan ikinci yarıda, 52.dakikada Aziz Kızılgün'ün golü ile Kahramanmaraşspor skoru 2-0 yaptı. 75.dakikada Menemen Belediyespor Ali Özgün ile skoru 2-1 yapsada, Rakibine beraberlik şansı vermeyen Kahramanmaraşspor 86.dakikada Burak Can Kunt skoru 3-1 yaptı. Maçın skorunu belirleyen golü ise 88.dakikada Kahramanmaraşspor'un yıldızı  Cerem Talha Dinçer attı.   74.dakikada Kahramanmaraşspor'da Servan Taştan oyundan çıkarken  Zeki Korkmaz oyuna girdi. aynı dakikada  Aziz Kızılgün ise yerini  Mehmet Fırat Demir'e bıraktı. Maçın son değişikliğini ise Kahramanmaraşspor 87.dakikada 3.golün sahibi Burak Can Kunt'un yerine  Fatih Kamaci'yı alarak yaptı.
Kahramanmaraşspor TFF 2.lig Kırmızı grupta 24.haftanın maçında ligde şampiyonluk mücadelesi veren Menemen Belediyespor'u Yasin Abdioglu, Burak Can Kunt, Cerem Talha Dinçer VE Aziz Kızılgün'ün golleri ile 4-1 mağlup etti.

12 Şubat stadında oynanan karşılaşmayı Selim Özen, Barış Çiçeksoyu, İsa Doğanlar  hakem üçlüsü yönetti.

Kahramanmaraşspor'un vuruşu ile başlayan Kahramanmaraşspor, Menemen Belediyespor  müsabakasında Kahramanmaraşspor 8.dakikada Yasin Abdioglu'nun golü ile 1-0 öne geçti. 3 dakika uzatma verilen maçta Kahramanmaraşspor İlk yarıyı 1-0 önde kapattı.
Menemen Belediyespor'un vuruşu ile başlayan ikinci yarıda, 52.dakikada Aziz Kızılgün'ün golü ile Kahramanmaraşspor skoru 2-0 yaptı.
75.dakikada Menemen Belediyespor Ali Özgün ile skoru 2-1 yapsada, Rakibine beraberlik şansı vermeyen Kahramanmaraşspor 86.dakikada Burak Can Kunt skoru 3-1 yaptı.
Maçın skorunu belirleyen golü ise 88.dakikada Kahramanmaraşspor'un yıldızı  Cerem Talha Dinçer attı.
 
74.dakikada Kahramanmaraşspor'da Servan Taştan oyundan çıkarken  Zeki Korkmaz oyuna girdi. aynı dakikada  Aziz Kızılgün ise yerini  Mehmet Fırat Demir'e bıraktı. Maçın son değişikliğini ise Kahramanmaraşspor 87.dakikada 3.golün sahibi Burak Can Kunt'un yerine  Fatih Kamaci'yı alarak yaptı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.