Pınarbaşı’ndan Örnek Davranış!

POLİTİKA 01.03.2019 - 16:51, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:34
 

Pınarbaşı’ndan Örnek Davranış!

Saadet Partisi Türkoğlu Belediye Başkan Adayı Erkan Pınarbaşı seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Erkan Pınarbaşı seçim çalışmaları kapsamında İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Hasan Kızıldağ’ı, İlim Yayma Cemiyetini, Türkoğlu’nda esnaf ziyareti, Gaziler Mahallesi muhtar adayı Hasan Bozdoğan ve Çobantepe mahallesi Muhtar adayı Eshabil Kara’yı ziyaret ederek çalışmalarını sürdürüyor. Ziyaret hakkında açıklamalarda bulunan Pınarbaşı şunları söyledi: “Seçim çalışmalarımız çok hızlı bir şekilde devam ediyor. Günlük 4-5 program yapmaya çalışıyoruz. Bunlar genellikle mahalle ziyaretleri, muhtar adayları seçim ofislerini ziyaretleri, sivil toplum kuruluşlarını ziyaretle devam ediyoruz.  Çok şükür gittiğimiz her yerde vatandaşlarımız bizi bağrına basıyor. Çok samimi şekilde karşılanıp uğurlanıyoruz. Vatandaşlarımızın seçimlerde bize teveccüh göstereceğinden eminim.  Esnaflarımızı ziyaret ettik. Esnafımız halinden memnun değil. Hem de hiç memnun değil. Bir karamsarlık havası var. Geleceği öngörememe en büyük problem. Biz bu hali şu şekilde yorumluyoruz. Genelde ki memnuniyetsizlik yerele yansıyacak. Vatandaşlarımız artık değişim istiyor.”  
Saadet Partisi Türkoğlu Belediye Başkan Adayı Erkan Pınarbaşı seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Erkan Pınarbaşı seçim çalışmaları kapsamında İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Hasan Kızıldağ’ı, İlim Yayma Cemiyetini, Türkoğlu’nda esnaf ziyareti, Gaziler Mahallesi muhtar adayı Hasan Bozdoğan ve Çobantepe mahallesi Muhtar adayı Eshabil Kara’yı ziyaret ederek çalışmalarını sürdürüyor.

Ziyaret hakkında açıklamalarda bulunan Pınarbaşı şunları söyledi: “Seçim çalışmalarımız çok hızlı bir şekilde devam ediyor. Günlük 4-5 program yapmaya çalışıyoruz. Bunlar genellikle mahalle ziyaretleri, muhtar adayları seçim ofislerini ziyaretleri, sivil toplum kuruluşlarını ziyaretle devam ediyoruz.  Çok şükür gittiğimiz her yerde vatandaşlarımız bizi bağrına basıyor. Çok samimi şekilde karşılanıp uğurlanıyoruz. Vatandaşlarımızın seçimlerde bize teveccüh göstereceğinden eminim.  Esnaflarımızı ziyaret ettik. Esnafımız halinden memnun değil. Hem de hiç memnun değil. Bir karamsarlık havası var. Geleceği öngörememe en büyük problem. Biz bu hali şu şekilde yorumluyoruz. Genelde ki memnuniyetsizlik yerele yansıyacak. Vatandaşlarımız artık değişim istiyor.”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.