Vatandaşların Dört Gözle Beklediği Festival Başlıyor!

EKONOMİ 01.03.2019 - 10:27, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:34
 

Vatandaşların Dört Gözle Beklediği Festival Başlıyor!

Terziler ve Konfeksiyoncular Odası Başkanı Muhlis Akkurt, 2. Alışveriş Festivali hakkında bilgiler verdi.

Akkurt, “Geçtiğimiz yıl şehrimizde bir ilki gerçekleştirmiştik. Bu yıl yine 2. Olarak alışveriş festivalimizi gerçekleştireceğiz. Bu festivalimiz 15 Mart’ta başlayacak ve 10 gün boyunca devam edecek.”dedi. “Yerli Esnafın Buluştuğu Festival” Festivalin dolu dolu geçeceğine dikkat çeken Başkan Akkurt şunları söyledi: “Bu festivalimiz fuar merkezinde olacak. Geçtiğimiz yıl gerçekleten verimli geçti bu yılda talepleri yoğun bir şekilde alıyoruz. Esnaflarımızın talep ve istekleri doğrultusunda geçtiğimiz yıl yapılan bir takım eksiklikler bu yıl olmayacak. Bu yıl dolu dolu bir festival yaşayacağız. Yerel markalar buralarda kendilerini gösterecekler. Şuan itibarıyla yüzde 90 oranında stantlarımızı doldurmuş bulunmaktayız. Bu festivalde stant açmak için tüm yerel esnaflarımız buna başvuru yapabilir. Bay, bayan, çocuk giyim, ev tekstil ürünleri, ayakkabı, çanta, zücaciye bulunabilecek her şey orada olacak.” “Yusuf Güney Konseri Var” Festivalin Yusuf güney konseri ile zirveye çıkacağını belirten Akkurt: “17 Mart Pazar günü saat 18.00’da ise Yusuf Güney konserimiz olacak. Bunu yanında her gün farklı bir yerel sanatçı orada sahne alacak. Bu festival yerel esnafa can suyu olacak. Ben yerel esnaflarımıza sahip çıkma adına vatandaşlarımızı oraya bekliyoruz. İnsanlarımız çok uygun fiyatlara ürünler alabilecekler.”diye konuştu.
Terziler ve Konfeksiyoncular Odası Başkanı Muhlis Akkurt, 2. Alışveriş Festivali hakkında bilgiler verdi.

Akkurt, “Geçtiğimiz yıl şehrimizde bir ilki gerçekleştirmiştik. Bu yıl yine 2. Olarak alışveriş festivalimizi gerçekleştireceğiz. Bu festivalimiz 15 Mart’ta başlayacak ve 10 gün boyunca devam edecek.”dedi.

“Yerli Esnafın Buluştuğu Festival”

Festivalin dolu dolu geçeceğine dikkat çeken Başkan Akkurt şunları söyledi: “Bu festivalimiz fuar merkezinde olacak. Geçtiğimiz yıl gerçekleten verimli geçti bu yılda talepleri yoğun bir şekilde alıyoruz. Esnaflarımızın talep ve istekleri doğrultusunda geçtiğimiz yıl yapılan bir takım eksiklikler bu yıl olmayacak. Bu yıl dolu dolu bir festival yaşayacağız. Yerel markalar buralarda kendilerini gösterecekler. Şuan itibarıyla yüzde 90 oranında stantlarımızı doldurmuş bulunmaktayız. Bu festivalde stant açmak için tüm yerel esnaflarımız buna başvuru yapabilir. Bay, bayan, çocuk giyim, ev tekstil ürünleri, ayakkabı, çanta, zücaciye bulunabilecek her şey orada olacak.”

“Yusuf Güney Konseri Var”

Festivalin Yusuf güney konseri ile zirveye çıkacağını belirten Akkurt: “17 Mart Pazar günü saat 18.00’da ise Yusuf Güney konserimiz olacak. Bunu yanında her gün farklı bir yerel sanatçı orada sahne alacak. Bu festival yerel esnafa can suyu olacak. Ben yerel esnaflarımıza sahip çıkma adına vatandaşlarımızı oraya bekliyoruz. İnsanlarımız çok uygun fiyatlara ürünler alabilecekler.”diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.