Güngör Projelerini Açıklıyor!

POLİTİKA 27.02.2019 - 09:13, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:34
 

Güngör Projelerini Açıklıyor!

AK Parti Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hayrettin Güngör, 31 Mart yerel seçimler öncesinde projelerini açıklayacağı tarihi açıkladı.

Belediye Başkan Adaylığı için isminin açıklanmasından sonra memleketi Kahramanmaraş’a gelerek seçim çalışmalarına ilk günden itibaren start veren AK Parti Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hayrettin Güngör, çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmıyor.  AK Parti Onikişubat İlçe Başkanı Mücahit Kara ve parti teşkilatıyla birlikte Mağralı Mahallesi ile Serintepe Mahallesi'nde esnaf ziyareti gerçekleştiren Başkan Adayı Güngör, mahalle sakinlerine ve esnaflara 31 Mart’ta oylarına talip olduğunu söyledi.Ziyaret aralarında vatandaşların bazı sorunlarını da dinleyen Güngör, vatandaşların taleplerini de geri çevirmedi. 2 Mart Cumartesi günü düzenleyeceği programla projelerini açıklayacağını kaydeden Güngör, dikkat çekecek projelerinin kamuoyunda olumlu izlenim bırakacağını vurguladı.
AK Parti Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hayrettin Güngör, 31 Mart yerel seçimler öncesinde projelerini açıklayacağı tarihi açıkladı.

Belediye Başkan Adaylığı için isminin açıklanmasından sonra memleketi Kahramanmaraş’a gelerek seçim çalışmalarına ilk günden itibaren start veren AK Parti Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hayrettin Güngör, çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmıyor.

 AK Parti Onikişubat İlçe Başkanı Mücahit Kara ve parti teşkilatıyla birlikte Mağralı Mahallesi ile Serintepe Mahallesi'nde esnaf ziyareti gerçekleştiren Başkan Adayı Güngör, mahalle sakinlerine ve esnaflara 31 Mart’ta oylarına talip olduğunu söyledi.Ziyaret aralarında vatandaşların bazı sorunlarını da dinleyen Güngör, vatandaşların taleplerini de geri çevirmedi.

2 Mart Cumartesi günü düzenleyeceği programla projelerini açıklayacağını kaydeden Güngör, dikkat çekecek projelerinin kamuoyunda olumlu izlenim bırakacağını vurguladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.