Tekstil İşçilerinin Sorunları Konuşuldu!

EKONOMİ 20.02.2019 - 09:52, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:34
 

Tekstil İşçilerinin Sorunları Konuşuldu!

31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri kapsamında çalışmalarını sürdüren Millet İttifakı Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ali Öztunç, Kahramanmaraş İplik İş Sendikası İl Başkanlığını ziyaret etti.

İplik-İş Sendikası Kahramanmaraş İl Başkanı Bünyamin Yumrukaya ve üyeleri ile bir araya gelen Öztunç: “Kahramanmaraş’tan Milletvekili seçildikten sonra meclis kürsüsünden Kahramanmaraş’ın sorunlarını dile getirdim, getirmeye de devam edeceğim. Bu benim asli görevim. Ben iktidar partisi milletvekili olsam çözerim, çözmeye çalışırım ama muhalefet milletvekili olunca ancak uyarabiliyorum. Bu yüzden ben ancak gündeme getirebilirim. Ben Kahramanmaraş Milletvekiliyim derdim Kahramanmaraş. Ben genel siyaset yapmam. Genel siyaseti partimizin liderleri yapsın. Seçim bittikten sonra ben CHP’nin milletvekili değilim artık tüm Kahramanmaraş’ın milletvekiliyim. Şu bana oy verdi bu bana oy vermedi, o şu partili bu bu görüşten diye ayrım yapmadım yapmam da. Benim siyasi kimliğimde Kahramanmaraş Milletvekili yazıyor. Bu nedenle ben bu şekilde hizmet etmeye çalışıyorum. 31 Mart Mahalli İdareler seçimleri kapsamında Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı oldum. İnşallah seçilirsem ki seçileceğim ben buna inanıyorum büyük projeler yapacağız. Bakın Kapıçam’dan Üngüt Köprüsüne, Madalyalı Kavşaktan yukarı Azerbaycan Caddesine kadar tramvay yapacağım. Trabzon bulvarını değiştireceğim. Belediye bünyelerinde kreşler kuracağım. Bunun örnekleri çevre illerimizde var. Buradan gariban insanlarımız faydalanacak. Bu şehirde çocuk göz ve diş hastanesi kuracağım. Kahramanmaraş Belediyesi bünyesinde paketleme sistemi kuracağız ve Kahramanmaraş’ta üreticiden alıp doğrudan belediyenin satış noktalarında tüketiciye ulaştıracağız. Kahramanmaraş’ın ihtiyaçlarını karşılayacak büyük bir mezarlık alanı oluşturacağız. Kahramanmaraş’a Kahraman Stadyumu kuracağım” ifadelerini kullandı. İplik-İş Sendikası İl Başkanı Bünyamin Yumrukaya ise sendikaların Kahramanmaraş’ta yaşadıkları zorlukları anlatarak nazik ziyaretlerinden dolayı Öztunç’a teşekkür etti.
31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri kapsamında çalışmalarını sürdüren Millet İttifakı Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ali Öztunç, Kahramanmaraş İplik İş Sendikası İl Başkanlığını ziyaret etti.

İplik-İş Sendikası Kahramanmaraş İl Başkanı Bünyamin Yumrukaya ve üyeleri ile bir araya gelen Öztunç: “Kahramanmaraş’tan Milletvekili seçildikten sonra meclis kürsüsünden Kahramanmaraş’ın sorunlarını dile getirdim, getirmeye de devam edeceğim. Bu benim asli görevim. Ben iktidar partisi milletvekili olsam çözerim, çözmeye çalışırım ama muhalefet milletvekili olunca ancak uyarabiliyorum. Bu yüzden ben ancak gündeme getirebilirim. Ben Kahramanmaraş Milletvekiliyim derdim Kahramanmaraş. Ben genel siyaset yapmam. Genel siyaseti partimizin liderleri yapsın. Seçim bittikten sonra ben CHP’nin milletvekili değilim artık tüm Kahramanmaraş’ın milletvekiliyim. Şu bana oy verdi bu bana oy vermedi, o şu partili bu bu görüşten diye ayrım yapmadım yapmam da. Benim siyasi kimliğimde Kahramanmaraş Milletvekili yazıyor.

Bu nedenle ben bu şekilde hizmet etmeye çalışıyorum. 31 Mart Mahalli İdareler seçimleri kapsamında Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı oldum. İnşallah seçilirsem ki seçileceğim ben buna inanıyorum büyük projeler yapacağız. Bakın Kapıçam’dan Üngüt Köprüsüne, Madalyalı Kavşaktan yukarı Azerbaycan Caddesine kadar tramvay yapacağım. Trabzon bulvarını değiştireceğim. Belediye bünyelerinde kreşler kuracağım.

Bunun örnekleri çevre illerimizde var. Buradan gariban insanlarımız faydalanacak. Bu şehirde çocuk göz ve diş hastanesi kuracağım. Kahramanmaraş Belediyesi bünyesinde paketleme sistemi kuracağız ve Kahramanmaraş’ta üreticiden alıp doğrudan belediyenin satış noktalarında tüketiciye ulaştıracağız. Kahramanmaraş’ın ihtiyaçlarını karşılayacak büyük bir mezarlık alanı oluşturacağız. Kahramanmaraş’a Kahraman Stadyumu kuracağım” ifadelerini kullandı.

İplik-İş Sendikası İl Başkanı Bünyamin Yumrukaya ise sendikaların Kahramanmaraş’ta yaşadıkları zorlukları anlatarak nazik ziyaretlerinden dolayı Öztunç’a teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.