İkizer: “Tarihi Bir Oy Alacağız”

POLİTİKA 19.02.2019 - 15:37, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:34
 

İkizer: “Tarihi Bir Oy Alacağız”

Millet ittifakı CHP Pazarcık Belediye Başkan adayı av. Haydar İkizer saha çalışmalarını sürdürüyor.

31 Mart yerel seçimleri öncesinde projeleri bir bir açıklayan İkizer: “İnsanların güvenini asla boşa çıkarmayacağız. Biz yeniden bir Pazarcık oluşturacağız, buna söz veriyorum. Biz tarihimizde almadığımız oyları bu seçimde alacağız.”dedi. “Yerinde yönetim yapacağız” İnsanların kendisine yoğun teveccüh gösterdiğine değinen Haydar İkizer şunları söyledi: “Biz başaracağımıza kesinlikle inanıyoruz. İnsanlar Pazarcık’ın kurtuluşunun bende olduğunu görüyor. İşsiz vatandaşlarımıza istihdam sağlayacağız. Kapanan Belde belediyelerin binalarını yeniden canlandırıp yerinde yönetim yapacağız. Ben yapamayacağım projelere söz vermedim vermeyeceğim. Büyük mahallerimize Taziye evlerini yapacağız. İller bankasından gelen parayı her mahalle için eşit kullanacağız. Ben partizanlık yapmayacağım. Esnaflarımız sorunlarını çözeceğiz. Sosyal belediyeciliğe önem vereceğiz. Ulaşılabilir bir Belediye başkanı olacağım. İlçedeki STK’lar ile kordinali çalışacağız. Gençlik merkezleri yapacağız. Sanata ve Spor’a ayrıcalık tanıyacağız. Doğa dostu projelere imza atacağız.”
Millet ittifakı CHP Pazarcık Belediye Başkan adayı av. Haydar İkizer saha çalışmalarını sürdürüyor.

31 Mart yerel seçimleri öncesinde projeleri bir bir açıklayan İkizer: “İnsanların güvenini asla boşa çıkarmayacağız. Biz yeniden bir Pazarcık oluşturacağız, buna söz veriyorum. Biz tarihimizde almadığımız oyları bu seçimde alacağız.”dedi.

“Yerinde yönetim yapacağız”

İnsanların kendisine yoğun teveccüh gösterdiğine değinen Haydar İkizer şunları söyledi: “Biz başaracağımıza kesinlikle inanıyoruz. İnsanlar Pazarcık’ın kurtuluşunun bende olduğunu görüyor.

İşsiz vatandaşlarımıza istihdam sağlayacağız. Kapanan Belde belediyelerin binalarını yeniden canlandırıp yerinde yönetim yapacağız. Ben yapamayacağım projelere söz vermedim vermeyeceğim. Büyük mahallerimize Taziye evlerini yapacağız. İller bankasından gelen parayı her mahalle için eşit kullanacağız.

Ben partizanlık yapmayacağım. Esnaflarımız sorunlarını çözeceğiz. Sosyal belediyeciliğe önem vereceğiz. Ulaşılabilir bir Belediye başkanı olacağım. İlçedeki STK’lar ile kordinali çalışacağız. Gençlik merkezleri yapacağız. Sanata ve Spor’a ayrıcalık tanıyacağız. Doğa dostu projelere imza atacağız.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.