Bu Yıl Beyan Vermeyenler Bir Daha Beyan Veremeyecek

EKONOMİ 19.02.2019 - 15:00, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:34
 

Bu Yıl Beyan Vermeyenler Bir Daha Beyan Veremeyecek

Bakkallar Bayiler Ve Şekerciler Odası Başkanı Şeref Özsoy, terazi beyannamesi vermeyen esnaflara uyarılarda bulundu.

Özsoy, “Bu yıl beyan vermeyenler bir daha beyan veremeyecekler. Beyanda son gün ise 28 Şubat’tır. Bunun cezası ise 2 bin 600 lira kadar. Biz kimseye ceza kesilsin istemiyoruz. Bire için yorgan yapmayalım.”dedi. “2 bin 600 lira cezası var” Terazi beyannamesinin önemine değinen Başkan Şeref Özsoy şunları söyledi , “Terazi beyannamesi ahilik döneminden bu yana var. Yeni nesil esnaflarımızın bunun farkında değil ve yaptırmakta hep geç kalıyor. Terazi beyannamesi 2 yılda bir yapılıyor.  Geçtiğimiz dönemlerde birçok esnaflarımız beyanlarını vermediği için ceza yedi. Bizlerde bu yıl çok önem verdik. Beyan vermek isteyen esnaflarımız sadece bize telefon etmeleri gerekli. (0535 200 00 85)  Biz gerekli bilgileri aldıktan sonra denetim yapan firmaya yönlendiriyoruz. Onlar gerekli işlemleri yapıyorlar. KDV dahil 60 TL gibi bir ücreti çıkıyor. Bu yıl beyan vermeyenler bir daha beyan veremeyecekler. Bunun cezası ise 2 bin 600 lira kadar. Pazarcı olarak tabir edilen terazileri belediyeler yapıyor. Diğer elektronik terazileri ise bu bizim yönlendireceğimiz firmalar yapıyor. Beyanda son gün ise 28 Şubat’tır. Biz kimseye ceza kesilsin istemiyoruz. Bire için yorgan yapmayalım. Bu beyanname Teraziyle iş yapan herkesi kapsıyor.”
Bakkallar Bayiler Ve Şekerciler Odası Başkanı Şeref Özsoy, terazi beyannamesi vermeyen esnaflara uyarılarda bulundu.

Özsoy, “Bu yıl beyan vermeyenler bir daha beyan veremeyecekler. Beyanda son gün ise 28 Şubat’tır. Bunun cezası ise 2 bin 600 lira kadar. Biz kimseye ceza kesilsin istemiyoruz. Bire için yorgan yapmayalım.”dedi.

“2 bin 600 lira cezası var”

Terazi beyannamesinin önemine değinen Başkan Şeref Özsoy şunları söyledi , “Terazi beyannamesi ahilik döneminden bu yana var. Yeni nesil esnaflarımızın bunun farkında değil ve yaptırmakta hep geç kalıyor. Terazi beyannamesi 2 yılda bir yapılıyor.  Geçtiğimiz dönemlerde birçok esnaflarımız beyanlarını vermediği için ceza yedi. Bizlerde bu yıl çok önem verdik. Beyan vermek isteyen esnaflarımız sadece bize telefon etmeleri gerekli. (0535 200 00 85)  Biz gerekli bilgileri aldıktan sonra denetim yapan firmaya yönlendiriyoruz. Onlar gerekli işlemleri yapıyorlar. KDV dahil 60 TL gibi bir ücreti çıkıyor. Bu yıl beyan vermeyenler bir daha beyan veremeyecekler. Bunun cezası ise 2 bin 600 lira kadar. Pazarcı olarak tabir edilen terazileri belediyeler yapıyor. Diğer elektronik terazileri ise bu bizim yönlendireceğimiz firmalar yapıyor. Beyanda son gün ise 28 Şubat’tır. Biz kimseye ceza kesilsin istemiyoruz. Bire için yorgan yapmayalım. Bu beyanname Teraziyle iş yapan herkesi kapsıyor.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.