Ünal: “Halkımızın Sorunlarına Çözüm Buluyoruz”

POLİTİKA 18.02.2019 - 18:13, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:34
 

Ünal: “Halkımızın Sorunlarına Çözüm Buluyoruz”

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal, Kapalı Çarşı ve Bıçakcılar Çarşısı esnaflarını ziyaret etti.

Ünal, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 23 Şubat Cumartesi günü Kahramanmaraş’a geleceğini belirterek vatandaşları mitinge davet etti. Halkın taleplerine karşılık verdiklerini dile getiren Mahir Ünal şunları söyledi, “Her bir esnafımızı ayrı ziyaret ederek, sorunlarını, sıkıntılarını, düzeltmek için hemen müdahale edebileceğimiz konular varsa bunları diniliyoruz. Milletvekillerimiz, belediye başkanlarımız eşliğinde beraberce geziyoruz. Birçok konuya hemen müdahale etme imkanımız oluyor. Yerel yönetimlerden kaynaklanan yol ya da kentsel dönüşümle ilgili talepler var, bunları da alıyoruz. Bizim görevimiz de bu sorunları çözmek. Bir sorunu çözersiniz yeni bir sorun ortaya çıkar, onu da çözersiniz. Çünkü gelişmişlik dediğimiz şey insanın sorun çözme kapasitesi kadardır.”
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal, Kapalı Çarşı ve Bıçakcılar Çarşısı esnaflarını ziyaret etti.

Ünal, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 23 Şubat Cumartesi günü Kahramanmaraş’a geleceğini belirterek vatandaşları mitinge davet etti.

Halkın taleplerine karşılık verdiklerini dile getiren Mahir Ünal şunları söyledi, “Her bir esnafımızı ayrı ziyaret ederek, sorunlarını, sıkıntılarını, düzeltmek için hemen müdahale edebileceğimiz konular varsa bunları diniliyoruz. Milletvekillerimiz, belediye başkanlarımız eşliğinde beraberce geziyoruz. Birçok konuya hemen müdahale etme imkanımız oluyor.

Yerel yönetimlerden kaynaklanan yol ya da kentsel dönüşümle ilgili talepler var, bunları da alıyoruz. Bizim görevimiz de bu sorunları çözmek. Bir sorunu çözersiniz yeni bir sorun ortaya çıkar, onu da çözersiniz. Çünkü gelişmişlik dediğimiz şey insanın sorun çözme kapasitesi kadardır.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.