Türkoğlu’nu Milli Görüş Belediyeciliğiyle Tanıştıracağız

POLİTİKA 07.02.2019 - 09:12, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:34
 

Türkoğlu’nu Milli Görüş Belediyeciliğiyle Tanıştıracağız

Saadet Partisi Türkoğlu Belediye Başkan adayı Erkan Pınarbaşı, seçilmesi halinde nasıl bir Başkan olacağı hakkında açıklamalara bulundu.

Pınarbaşı, “Ülkemizde kaybolan adalet sisteminin yeniden yerine getirilmesi için, yeniden Milli görüş Belediyeciliğin ülkemize hakim olması için, yeniden belediyelere ahlak ve maneviyat düsturunu getire bilmek için, yeniden Belediye kapılarında “rüşvet alanda verende merhumdur” yazısını astırmak için evvela genel merkezimize sonra Kahramanmaraş il yönetimimize bizi Türkoğlu Belediye başkanlığına uygun gördükleri için teşekkür ediyoruz.”dedi. “Memleketimizi Yolda Bulmadık” Saadet Partisi olarak kişi odaklı siyaset yapmadıklarına dikkat çeken Pınarbaşı konuşmasını şöyle sürdürdü, “Biz memleketimize aşığız, memleketimize hizmet etmek için canla, başla, heyecanla, aşkla, çalışmaya razıyız. Gecemizi gündüzümüze katıp bu memleket için varımızı yoğumuzu ortaya koymaya hazırız. Çünkü bu memleket bizim, bu memleketi yolda bulmadık ve yolda da kaybetmeye razı değiliz. 1 Nisan sabahı Türkoğlu’muzu milli görüş belediyeciliğiyle tanıştıracağız. Milli görüş belediyeciliği çalmadı, çaldırmadı, yemedi yedirmedi, ülkemize belediyecilik anlayışını ve özelliklede sosyal belediyecilik anlayışını milli görüş getirmiştir. Halkımız şeffaflığa aç, halkımız dürüstlüğe aç, halkımız hizmete aç, mevcut Belediye Başkanı ve ondan önceki belediye başkanları her ne hizmet ettiyse hepsinden Allah razı olsun. Bizim kişilerin şahsıyla hiç alıp veremediğimiz bir şey yoktur. Biz asla kişiler üzerinden siyaset yapmayız, ilkeler üzerinden siyaset yaparız, emek üzerinden siyaset yaparız.” “Her Mahalleye Eşit Hizmet Edeceğiz” Türkoğlu ilçesinin yönetim konusunda yeni bir heyecana gerek duyduğunu vurgulayan Erkan Pınarbaşı, “Milli görüşün ilkleri adil olmaktır, yani Türkoğlu’nda bütün mahallelere aynı hizmeti götürmektir. Şimdi hizmeti tamamını şehrin merkezine yığdığın zaman dışarda kalan kardeşlerimin hakkını nasıl vereceksin. Kılılı’ya bir hizmet yapılmazsa oranın hakkını nasıl vereceksin, Yeşilyöre’ye bir hizmet götürülmedi. Diğer mahallelere Beyoğlu, İmalıya, Şekeroba buralara hizmet götürülmedi. Buranın hakkını nasıl teslim edeceksin, kaldı ki burada yeni bir sese yeni bir soluğa ve yeni bir heyecana ihtiyaç var. 31 Mart seçimlerinde biz geleceğiz ve oraya dürüst Başkan ve dürüst yönetim anlayışını getireceğiz ve tüm Türkiye’de de Allahlın izniyle de bu sloganımız büyük bir teveccüh buldu.1 Nisan sabahı ülkemize cepsiz ceketliler başkan olacak, Allahlın izniyle yeni bir ses yeni bir soluk getirecek. Adil bir şekilde Türkoğlu’nun top yekûn kalkınmasını sağlayacağız. Kimseye imtiyaz gösterilmeyecektir, herkes hakkını alacaktır. Halkımızın bu teveccühüne layık olmak için gece gündüz çalışacağız. Türkoğlu’muzu muhasır medeniyetin üzerine çıkarma noktasında gayret göstereceğiz. Partili partisiz bütün kardeşlerimizin hizmetin nasıl olduğunu tüm kardeşlerimize göstereceğiz. Rozetlerin bu mana da bizim yanımızda hiçbir değeri yoktur. Bütün halkımıza kardeşlerimize kapımız açık olacak.”diye konuştu.
Saadet Partisi Türkoğlu Belediye Başkan adayı Erkan Pınarbaşı, seçilmesi halinde nasıl bir Başkan olacağı hakkında açıklamalara bulundu.

Pınarbaşı, “Ülkemizde kaybolan adalet sisteminin yeniden yerine getirilmesi için, yeniden Milli görüş Belediyeciliğin ülkemize hakim olması için, yeniden belediyelere ahlak ve maneviyat düsturunu getire bilmek için, yeniden Belediye kapılarında “rüşvet alanda verende merhumdur” yazısını astırmak için evvela genel merkezimize sonra Kahramanmaraş il yönetimimize bizi Türkoğlu Belediye başkanlığına uygun gördükleri için teşekkür ediyoruz.”dedi.

“Memleketimizi Yolda Bulmadık”

Saadet Partisi olarak kişi odaklı siyaset yapmadıklarına dikkat çeken Pınarbaşı konuşmasını şöyle sürdürdü, “Biz memleketimize aşığız, memleketimize hizmet etmek için canla, başla, heyecanla, aşkla, çalışmaya razıyız. Gecemizi gündüzümüze katıp bu memleket için varımızı yoğumuzu ortaya koymaya hazırız. Çünkü bu memleket bizim, bu memleketi yolda bulmadık ve yolda da kaybetmeye razı değiliz. 1 Nisan sabahı Türkoğlu’muzu milli görüş belediyeciliğiyle tanıştıracağız. Milli görüş belediyeciliği çalmadı, çaldırmadı, yemedi yedirmedi, ülkemize belediyecilik anlayışını ve özelliklede sosyal belediyecilik anlayışını milli görüş getirmiştir. Halkımız şeffaflığa aç, halkımız dürüstlüğe aç, halkımız hizmete aç, mevcut Belediye Başkanı ve ondan önceki belediye başkanları her ne hizmet ettiyse hepsinden Allah razı olsun. Bizim kişilerin şahsıyla hiç alıp veremediğimiz bir şey yoktur. Biz asla kişiler üzerinden siyaset yapmayız, ilkeler üzerinden siyaset yaparız, emek üzerinden siyaset yaparız.”

“Her Mahalleye Eşit Hizmet Edeceğiz”

Türkoğlu ilçesinin yönetim konusunda yeni bir heyecana gerek duyduğunu vurgulayan Erkan Pınarbaşı, “Milli görüşün ilkleri adil olmaktır, yani Türkoğlu’nda bütün mahallelere aynı hizmeti götürmektir. Şimdi hizmeti tamamını şehrin merkezine yığdığın zaman dışarda kalan kardeşlerimin hakkını nasıl vereceksin. Kılılı’ya bir hizmet yapılmazsa oranın hakkını nasıl vereceksin, Yeşilyöre’ye bir hizmet götürülmedi. Diğer mahallelere Beyoğlu, İmalıya, Şekeroba buralara hizmet götürülmedi. Buranın hakkını nasıl teslim edeceksin, kaldı ki burada yeni bir sese yeni bir soluğa ve yeni bir heyecana ihtiyaç var. 31 Mart seçimlerinde biz geleceğiz ve oraya dürüst Başkan ve dürüst yönetim anlayışını getireceğiz ve tüm Türkiye’de de Allahlın izniyle de bu sloganımız büyük bir teveccüh buldu.1 Nisan sabahı ülkemize cepsiz ceketliler başkan olacak, Allahlın izniyle yeni bir ses yeni bir soluk getirecek. Adil bir şekilde Türkoğlu’nun top yekûn kalkınmasını sağlayacağız. Kimseye imtiyaz gösterilmeyecektir, herkes hakkını alacaktır. Halkımızın bu teveccühüne layık olmak için gece gündüz çalışacağız. Türkoğlu’muzu muhasır medeniyetin üzerine çıkarma noktasında gayret göstereceğiz. Partili partisiz bütün kardeşlerimizin hizmetin nasıl olduğunu tüm kardeşlerimize göstereceğiz. Rozetlerin bu mana da bizim yanımızda hiçbir değeri yoktur. Bütün halkımıza kardeşlerimize kapımız açık olacak.”diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.