Külliyeye Yeni Yol

29.01.2019 - 18:00, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:34
 

Külliyeye Yeni Yol

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi yol yapım çalışmalarına aralıksız olarak devam ediyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı Yol Yapım ve Onarım Şube Müdürlüğü ekiplerince yürütülen çalışmalarda Dulkadiroğlu Külliyesi ile Yeşiltepe Mahallesini birbirine bağlayacak olan yolda çalışmalar sürüyor. Toplam uzunluğu 1.3 km, genişliği ise 25 metre olacak olan yolda kazı ve dolgu çalışmalarına başlayan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi yolu tamamlayarak bir an önce hizmete açmayı hedefliyor.  
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi yol yapım çalışmalarına aralıksız olarak devam ediyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı Yol Yapım ve Onarım Şube Müdürlüğü ekiplerince yürütülen çalışmalarda Dulkadiroğlu Külliyesi ile Yeşiltepe Mahallesini birbirine bağlayacak olan yolda çalışmalar sürüyor.

Toplam uzunluğu 1.3 km, genişliği ise 25 metre olacak olan yolda kazı ve dolgu çalışmalarına başlayan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi yolu tamamlayarak bir an önce hizmete açmayı hedefliyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.