Er Çelebi Hizmete Açıldı

Mekanlar 26.01.2019 - 19:52, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:34
 

Er Çelebi Hizmete Açıldı

Kömürde künefe ve kadayıf üzerine hizmet veren Er Çelebi, Kahramanmaraşlı vatandaşların hizmetine açıldı.

Adres olarak Alpaslan Türkeş Bulvarı Onikişubat parkı yanı ve Türk Telekom’un karşısında olan Er Çelebi’nin açılış programına Ak Parti Kahramanmaraş milletvekili Ahmet Özdemir, Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven ve çok sayıda vatandaş katıldı. Açılışta konuşan Er Çelebi işletmecisi Furkan Demir, 40 çeşit kadayıf ve 28 çeşit künefe ile vatandaşların hizmetinde olduklarını söyledi. “Kahramanmaraş’ta ilk ve tek firmayız” Yapmış oldukları hizmet ile Kahramanmaraş’ta ilk olduklarına dikkat çeken Demir şunları söyledi, “Ben aynı zamanda Hafızoğlu tatlıları iş yeri sahibiyim. Bu yatırımımızın yanına yeni bir yatırım kazandırdık. Şehrimize daha iyi hizmet verebilmek için Gaziantep’ten Er Çelebi kömürde künefe ve kadayıf üzerine bir iş yeri açtık. İş yerimiz 3 katlı, mescit ve özel VİP salonları var, açık alan bahçemiz mevcut, aile salonu ve çocuk salonumuz var. Özel gün toplantıları için uygundur.  40 çeşit kadayıf, 28 çeşit künefemiz var. Bu konuda şehrimizde ilk ve tek firmayız.  Fiyatlarımız makuldür her keseye uygundur. Tüm vatandaşlarımızı bu güzel lezzeti tatmaya bekliyoruz.”  
Kömürde künefe ve kadayıf üzerine hizmet veren Er Çelebi, Kahramanmaraşlı vatandaşların hizmetine açıldı.

Adres olarak Alpaslan Türkeş Bulvarı Onikişubat parkı yanı ve Türk Telekom’un karşısında olan Er Çelebi’nin açılış programına Ak Parti Kahramanmaraş milletvekili Ahmet Özdemir, Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Açılışta konuşan Er Çelebi işletmecisi Furkan Demir, 40 çeşit kadayıf ve 28 çeşit künefe ile vatandaşların hizmetinde olduklarını söyledi.

“Kahramanmaraş’ta ilk ve tek firmayız”

Yapmış oldukları hizmet ile Kahramanmaraş’ta ilk olduklarına dikkat çeken Demir şunları söyledi, “Ben aynı zamanda Hafızoğlu tatlıları iş yeri sahibiyim. Bu yatırımımızın yanına yeni bir yatırım kazandırdık. Şehrimize daha iyi hizmet verebilmek için Gaziantep’ten Er Çelebi kömürde künefe ve kadayıf üzerine bir iş yeri açtık.

İş yerimiz 3 katlı, mescit ve özel VİP salonları var, açık alan bahçemiz mevcut, aile salonu ve çocuk salonumuz var. Özel gün toplantıları için uygundur.  40 çeşit kadayıf, 28 çeşit künefemiz var. Bu konuda şehrimizde ilk ve tek firmayız.  Fiyatlarımız makuldür her keseye uygundur. Tüm vatandaşlarımızı bu güzel lezzeti tatmaya bekliyoruz.”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.