Cumhur İttifakı’nın Nurhak Adayı Belli Oldu

POLİTİKA 22.01.2019 - 16:07, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:34
 

Cumhur İttifakı’nın Nurhak Adayı Belli Oldu

Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)’nin Kahramanmaraş İli Nurhak İlçe adayı Battal Kaya olarak açıklandı.

Birçok parti adaylarını açıklarken, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, seçim komisyonunun yapmış olduğu değerlendirme ve Genel Başkan Devlet Bahçeli'nin onayları sonucunda 31 Mart 2019 Mahalli İdareler Seçimlerinde kesinleşen belediye başkan adaylarının isimlerini kamuoyu ile paylaştı. 4 il olmak üzere toplamda 200 adayın ismi belirlenirken, 'Cumhur İttifakı' kapsamında Nurhak İlçesinde MHP’den Battal Kaya aday olarak gösterildi.  
Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)’nin Kahramanmaraş İli Nurhak İlçe adayı Battal Kaya olarak açıklandı.

Birçok parti adaylarını açıklarken, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, seçim komisyonunun yapmış olduğu değerlendirme ve Genel Başkan Devlet Bahçeli'nin onayları sonucunda 31 Mart 2019 Mahalli İdareler Seçimlerinde kesinleşen belediye başkan adaylarının isimlerini kamuoyu ile paylaştı.

4 il olmak üzere toplamda 200 adayın ismi belirlenirken, 'Cumhur İttifakı' kapsamında Nurhak İlçesinde MHP’den Battal Kaya aday olarak gösterildi.
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.