Kardeşlik Yardımları Devam Ediyor

POLİTİKA 22.01.2019 - 15:36, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:34
 

Kardeşlik Yardımları Devam Ediyor

Kahramanmaraş’ta faaliyet gösteren Gönül Kardeşliği topluluğu yardıma muhtaç ailelere elini uzatmaya devam ediyor.

Yardıma muhtaç ailelere ve ihtiyaç sahibi öğrencilere destek veren Kahramanmaraş Gönül Kardeşliği yardımlarını sürdürüyor. Kahramanmaraş’ta geçtiğimiz günlerde 13 kişinin bir araya gelerek oluşturduğu Kahramanmaraş Gönül Kardeşliği Topluluğu bu hafta da iki aileye erzak ve gıda yardımında bulundu. Abdulhamithan Mahallesi ve Şehit İrfan Karabıçak Mahallelerinde ikamet eden iki aileye ziyaret eden Kahramanmaraş Gönül Kardeşliği ailelerin sıkıntılarını dinleyerek desteklerinin devam edeceğini söyledi.  
Kahramanmaraş’ta faaliyet gösteren Gönül Kardeşliği topluluğu yardıma muhtaç ailelere elini uzatmaya devam ediyor.

Yardıma muhtaç ailelere ve ihtiyaç sahibi öğrencilere destek veren Kahramanmaraş Gönül Kardeşliği yardımlarını sürdürüyor.

Kahramanmaraş’ta geçtiğimiz günlerde 13 kişinin bir araya gelerek oluşturduğu Kahramanmaraş Gönül Kardeşliği Topluluğu bu hafta da iki aileye erzak ve gıda yardımında bulundu.

Abdulhamithan Mahallesi ve Şehit İrfan Karabıçak Mahallelerinde ikamet eden iki aileye ziyaret eden Kahramanmaraş Gönül Kardeşliği ailelerin sıkıntılarını dinleyerek desteklerinin devam edeceğini söyledi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.