SGK Prim Maliyetlerinin Düşürülmesi Konuşuldu!

EKONOMİ 21.01.2019 - 17:55, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:34
 

SGK Prim Maliyetlerinin Düşürülmesi Konuşuldu!

Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası (KMTSO), üyelerinin kurumsal kapasitesini desteklemeye devam ediyor.

İnsan kaynakları ve SGK teşvikleri haricinde prim maliyetlerinin düşürülmesine yönelik eğitim programı gerçekleştirildi. KMTSO Eğitim Salonunda gerçekleştirilen program ile KMTSO üyelerine yönelik SGK teşvikleri haricinde prim maliyetlerinin düşürülmesi hakkında bilgiler aktarıldı. Ülkemizde istihdamın artırılması ve ekonomiye canlılık kazandırma adına birçok teşvik uygulaması bulunuyor. Halihazırda, Sosyal Güvenlik Kurumu, İşkur tarafından uygulanan teşviklerle özel sektörün insan kaynakları maliyetlerinin düşürülmesi hedefleniyor.
Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası (KMTSO), üyelerinin kurumsal kapasitesini desteklemeye devam ediyor.

İnsan kaynakları ve SGK teşvikleri haricinde prim maliyetlerinin düşürülmesine yönelik eğitim programı gerçekleştirildi. KMTSO Eğitim Salonunda gerçekleştirilen program ile KMTSO üyelerine yönelik SGK teşvikleri haricinde prim maliyetlerinin düşürülmesi hakkında bilgiler aktarıldı.

Ülkemizde istihdamın artırılması ve ekonomiye canlılık kazandırma adına birçok teşvik uygulaması bulunuyor. Halihazırda, Sosyal Güvenlik Kurumu, İşkur tarafından uygulanan teşviklerle özel sektörün insan kaynakları maliyetlerinin düşürülmesi hedefleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.