Öztunç İzmir’de Hemşerileriyle Buluştu

GÜNDEM 20.01.2019 - 15:29, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:34
 

Öztunç İzmir’de Hemşerileriyle Buluştu

Millet İttifakı Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ali Öztunç İzmir’de hemşerileriyle buluştu.

İzmir’de geçtiğimiz gün Elbistanlıların dayanışma gecesine katılan Öztunç, 1 Nisan sabahı Başkan alacağını söyledi. Yerel seçimlere sıkı bir şekilde hazırlandığına dikkat çeken Öztunç, “İzmir’de yaşayan hemşerilerimle hasret giderdik. Yerel seçimlerde Kahramanmaraş’ta yaşayan akrabalarının, ailelerinin bizi desteklemesi için çalışma yapacaklarına söz verdiler. Dünyanın neresinde olursa olsun hemşerilerimle bir araya gelmeye devam edeceğim. Önümüzdeki hafta ise seçim kampanyamızın başlangıcını yapacağız. 31 Mart akşamı hemşerilerimin şahsımı tercih edeceğine ve beni Büyükşehir Belediye Başkanlığına seçeceklerine inancım tamdır.” diye konuştu.  
Millet İttifakı Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ali Öztunç İzmir’de hemşerileriyle buluştu.

İzmir’de geçtiğimiz gün Elbistanlıların dayanışma gecesine katılan Öztunç, 1 Nisan sabahı Başkan alacağını söyledi.

Yerel seçimlere sıkı bir şekilde hazırlandığına dikkat çeken Öztunç, “İzmir’de yaşayan hemşerilerimle hasret giderdik. Yerel seçimlerde Kahramanmaraş’ta yaşayan akrabalarının, ailelerinin bizi desteklemesi için çalışma yapacaklarına söz verdiler.

Dünyanın neresinde olursa olsun hemşerilerimle bir araya gelmeye devam edeceğim. Önümüzdeki hafta ise seçim kampanyamızın başlangıcını yapacağız. 31 Mart akşamı hemşerilerimin şahsımı tercih edeceğine ve beni Büyükşehir Belediye Başkanlığına seçeceklerine inancım tamdır.” diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.