Wick'in Yeni Filminin Fragmanı Yayınlandı

DİZİ - FİLM 18.01.2019 - 17:22, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:34
 

Wick'in Yeni Filminin Fragmanı Yayınlandı

Keanu Reeves’i adeta hayata döndüren seri olan John Wick, iki yıl aradan sonra John Wick 3: Parabellum filmiyle kaldığı yerden devam ediyor.

Matrix üçlemesinden sonra belini bir türlü doğrultamayan yakışıklı aktör Keanu Reeves'in yeniden doğuşu olarak kabul edilen John Wick, son dönemde Hollywood'dan çıkan en eli yüzü düzgün aksiyon filmlerinden biriydi. Keanu Reeves, bu muazzam başarının ekmeğini uzun süre yiyeceğe benziyor zira yeni John Wick fragmanından gördüğümüz kadarıyla bu seri daha pek çok filme konu olacak bir potansiyele sahip. Ölen eşinin hediye ettiği köpeğin gangsterler tarafından öldürülmesinin ardından geride bıraktığı kanlı dünyaya geri dönmek zorunda kalan eski bir tetikçinin hikayesini anlatan John Wick, 2014'te vizyona girmiş ve sinemaseverler tarafından beğeni ile karşılandı. Sıra dışı intikam senaryosu ile kendine hayran bıraktıran John Wick, üç yıl aradan sonra beyaz perdeye bomba gibi bir film ile beraber geri dönüyor.  Chad Stahelski tarafından yönetilen John Wick: Chapter 3 Parabellum'un vizyon tarihi ise 17 Mayıs olacak. 
Keanu Reeves’i adeta hayata döndüren seri olan John Wick, iki yıl aradan sonra John Wick 3: Parabellum filmiyle kaldığı yerden devam ediyor.

Matrix üçlemesinden sonra belini bir türlü doğrultamayan yakışıklı aktör Keanu Reeves'in yeniden doğuşu olarak kabul edilen John Wick, son dönemde Hollywood'dan çıkan en eli yüzü düzgün aksiyon filmlerinden biriydi. Keanu Reeves, bu muazzam başarının ekmeğini uzun süre yiyeceğe benziyor zira yeni John Wick fragmanından gördüğümüz kadarıyla bu seri daha pek çok filme konu olacak bir potansiyele sahip. Ölen eşinin hediye ettiği köpeğin gangsterler tarafından öldürülmesinin ardından geride bıraktığı kanlı dünyaya geri dönmek zorunda kalan eski bir tetikçinin hikayesini anlatan John Wick, 2014'te vizyona girmiş ve sinemaseverler tarafından beğeni ile karşılandı.

Sıra dışı intikam senaryosu ile kendine hayran bıraktıran John Wick, üç yıl aradan sonra beyaz perdeye bomba gibi bir film ile beraber geri dönüyor. 

Chad Stahelski tarafından yönetilen John Wick: Chapter 3 Parabellum'un vizyon tarihi ise 17 Mayıs olacak. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.