Atom Karıncanın Mega Projeleri Yolda!

GÜNDEM 18.01.2019 - 12:04, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:34
 

Atom Karıncanın Mega Projeleri Yolda!

Millet İttifakı Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ali Öztunç, marasfisilti.com ve gztci.com’a açıklamalarda bulundu.

Öztunç, 1 Nisan tarihinde iyi bir sonuçla Başkan olacağını ileri sürdü. “Mega Projelerim Var” Adaylığı açıklanmasının ardından halk tarafından olumlu tepkiler aldığına değinen Ali Öztunç konuşmasını şöyle sürdürdü, “Kahramanmaraşlı hemşerilerim bana sahip çıkıyor, hemşerilerim sağolsun çok güzel tepki veriyorlar. İki adaylı bir yarış a giriyoruz. Ben rakibim Hayrettin Güngör’e başarılar diliyorum. Hayrettin beyin düşüncesi, projesi nedir ben bilemem ama ben kendim önümüzdeki günlerde bir aday tanıtımı yapacağım. Hem İttifak adaylarını tanıtacağım toplumumuza hem de kendi projelerimi anlatacağım. Kahramanmaraş için müthiş projelerim var hazırlık sürüyor, kimsenin ruhu duymadı belki ama çok ciddi isimler Maraş’a geldiler, bu isimler Maraş’ta çeşitli etkinlikler yaptılar ve Maraş’ta bir takım çalışmalar yaptılar, nedir bunlar raporlar hazırlandı ne yapabiliriz Maraş’a hazırlandı, bunlar Eskişehir’den gelen önemli isimler İzmir ve Aydın’dan gelen önemli dostlarım bunlar. Kimseye söylemeden geldiler çalıştılar, dolaştılar, baktılar, ettiler projeleri hazırlıyorlar ve benimde kendi projelerim var önümüzdeki günlerde projelerimi açıklayacağım. Kahramanmaraş için çok güzel mega projem var, bir defa yani Maraş merkeze çok güzel, çok muhteşem olacak böyle cuk diye oturacak mega projem var.” “Öz Kaynaklarımız Bize Yeter” Vatandaşlardan 5 yıl süre istediğini kaydeden Öztunç, şunları söyledi, “Ben Kahramanmaraş hemşerilerimden beş yıl istiyorum, beş yıllığına şehri bana teslim edin, beş yıl sonra göreceksiniz bambaşka bir Kahramanmaraş olacak, istihdam yaratacağım, trafik sorunu diye bir sorun olmayacak, yollarla ilgili hiçbir problem kalmayacak, Maraş’ın kendi öz kaynakları bunlara yeter, hiçbir şekilde ayrım olmayacak. Tüm köy yollarını yaptıracağım, hepsini beş yıl içerisinde o kadar güzel bir kent olacak ki burası Yılmaz Büyükerşen nasıl Eskişehir’i aldığında nasıl sıkıntı vardı şuanda Eskişehir dünyanın en güzel kentlerinden birisi, beş yıl sonra göreceksiniz Kahramanmaraş Türkiye’nin en güzel kenti olacak ve Ak Denizin incisi olacak. Memleketimden, hemşerilerimden beş yıllık bir süre istiyorum, hayatımın bütün döneminde ayrımcı bir adam olmadım, hayatımda hiçbir zaman partizan olmadım bende partizanlık yok, yok öyle bir dünya, herkes benim vatandaşımdır. Hizmet için varım ve bürokrat değilim ben siyasetçiyim. Ben bürokrat kafasıyla bakmayacağım ben siyasetçi olarak geliyorum ve soruları bu yolla çözeceğim. 1 Şubat itibari ile tam anlamıyla millet ittifak adaylarıyla tam kadro sahalarda olacağız. 1 Nisanda çok güzel bir sonuçla ben Büyükşehir Belediye Başkanı olacağım.”
Millet İttifakı Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ali Öztunç, marasfisilti.com ve gztci.com’a açıklamalarda bulundu.

Öztunç, 1 Nisan tarihinde iyi bir sonuçla Başkan olacağını ileri sürdü.

“Mega Projelerim Var”

Adaylığı açıklanmasının ardından halk tarafından olumlu tepkiler aldığına değinen Ali Öztunç konuşmasını şöyle sürdürdü, “Kahramanmaraşlı hemşerilerim bana sahip çıkıyor, hemşerilerim sağolsun çok güzel tepki veriyorlar. İki adaylı bir yarış a giriyoruz. Ben rakibim Hayrettin Güngör’e başarılar diliyorum. Hayrettin beyin düşüncesi, projesi nedir ben bilemem ama ben kendim önümüzdeki günlerde bir aday tanıtımı yapacağım.

Hem İttifak adaylarını tanıtacağım toplumumuza hem de kendi projelerimi anlatacağım. Kahramanmaraş için müthiş projelerim var hazırlık sürüyor, kimsenin ruhu duymadı belki ama çok ciddi isimler Maraş’a geldiler, bu isimler Maraş’ta çeşitli etkinlikler yaptılar ve Maraş’ta bir takım çalışmalar yaptılar, nedir bunlar raporlar hazırlandı ne yapabiliriz Maraş’a hazırlandı, bunlar Eskişehir’den gelen önemli isimler İzmir ve Aydın’dan gelen önemli dostlarım bunlar. Kimseye söylemeden geldiler çalıştılar, dolaştılar, baktılar, ettiler projeleri hazırlıyorlar ve benimde kendi projelerim var önümüzdeki günlerde projelerimi açıklayacağım. Kahramanmaraş için çok güzel mega projem var, bir defa yani Maraş merkeze çok güzel, çok muhteşem olacak böyle cuk diye oturacak mega projem var.”

“Öz Kaynaklarımız Bize Yeter”

Vatandaşlardan 5 yıl süre istediğini kaydeden Öztunç, şunları söyledi, “Ben Kahramanmaraş hemşerilerimden beş yıl istiyorum, beş yıllığına şehri bana teslim edin, beş yıl sonra göreceksiniz bambaşka bir Kahramanmaraş olacak, istihdam yaratacağım, trafik sorunu diye bir sorun olmayacak, yollarla ilgili hiçbir problem kalmayacak, Maraş’ın kendi öz kaynakları bunlara yeter, hiçbir şekilde ayrım olmayacak. Tüm köy yollarını yaptıracağım, hepsini beş yıl içerisinde o kadar güzel bir kent olacak ki burası Yılmaz Büyükerşen nasıl Eskişehir’i aldığında nasıl sıkıntı vardı şuanda Eskişehir dünyanın en güzel kentlerinden birisi, beş yıl sonra göreceksiniz Kahramanmaraş Türkiye’nin en güzel kenti olacak ve Ak Denizin incisi olacak.

Memleketimden, hemşerilerimden beş yıllık bir süre istiyorum, hayatımın bütün döneminde ayrımcı bir adam olmadım, hayatımda hiçbir zaman partizan olmadım bende partizanlık yok, yok öyle bir dünya, herkes benim vatandaşımdır. Hizmet için varım ve bürokrat değilim ben siyasetçiyim. Ben bürokrat kafasıyla bakmayacağım ben siyasetçi olarak geliyorum ve soruları bu yolla çözeceğim. 1 Şubat itibari ile tam anlamıyla millet ittifak adaylarıyla tam kadro sahalarda olacağız. 1 Nisanda çok güzel bir sonuçla ben Büyükşehir Belediye Başkanı olacağım.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.