Türkoğlu’nda 3 Aday Yeniden Karşı Karşıya Geldi!

POLİTİKA 17.01.2019 - 21:59, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:34
 

Türkoğlu’nda 3 Aday Yeniden Karşı Karşıya Geldi!

Millet İttifakı Türkoğlu ilçesinde Belediye Başkan adayını belirledi.

31 Mart 2019 Yerel seçimler öncesi partiler Belediye Başkan adaylarını bir bir açıklamaya devam ediyor. Bu kapsamda BBP eski il başkanı Hasan Kızıldağ, Millet İttifakı adayı olarak Türkoğlu belediyesine gösterildi. 2014’ün benzeri yaşanır mı? İlçe’de Cumhur İttifakı adayı olarak Osman Okumuş ’un belirlenmesinin ardından, bağımsız aday olarak Cafer Güçlü adaylığını ilan etmişti. Hasan Kızıldağ’ın adaylığıyla birlikte 2014 yerel seçimlerinde yarışan 3 aday yeniden karşı karşıya geldi.
Millet İttifakı Türkoğlu ilçesinde Belediye Başkan adayını belirledi.

31 Mart 2019 Yerel seçimler öncesi partiler Belediye Başkan adaylarını bir bir açıklamaya devam ediyor. Bu kapsamda BBP eski il başkanı Hasan Kızıldağ, Millet İttifakı adayı olarak Türkoğlu belediyesine gösterildi.

2014’ün benzeri yaşanır mı?

İlçe’de Cumhur İttifakı adayı olarak Osman Okumuş ’un belirlenmesinin ardından, bağımsız aday olarak Cafer Güçlü adaylığını ilan etmişti. Hasan Kızıldağ’ın adaylığıyla birlikte 2014 yerel seçimlerinde yarışan 3 aday yeniden karşı karşıya geldi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.