Gönül Kardeşliğinden İlk Adım

YAŞAM 14.01.2019 - 09:28, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:34
 

Gönül Kardeşliğinden İlk Adım

Kahramanmaraş’ta Gönül Kardeşliği adı altında bir araya gelerek kurulan topluluk ilk yardımını yaptı.

Yardıma muhtaç ailelere ve ihtiyaç sahibi öğrencilere destek vermek amacıyla bir araya gelen Kahramanmaraş Gönül Kardeşliği yardımlarına başladı. Gönül Kardeşliği ekibi Süleyman Şah İlkokulu öğrencilerinden Sudenur Purkaya ve Mertcan Demir’in evlerine misafir oldu. Sıcak ve samimi bir ortamda geçen ziyarette ailelere erzak ve gıda yardımının yanında öğrencilerSudenur ve Mertcan’a kışlık bot ile mont desteği verildi. 13 kişinin bir araya gelerek oluşturduğu Kahramanmaraş Gönül Kardeşliği Topluluğu her hafta yardıma muhtaç ailelere misafir olarak ihtiyaçlarını gidermeyi amaçlıyor. Özellikle okullarda durumu olmayan öğrencilereulaşarak destek vermeyi hedeflediklerini söyleyen Kahramanmaraş Gönül Kardeşliği Başkanı Muhammed Alıç, Toplumumuz gelenekleri ve görenekleri güçlü aile bağları olduğunu yardımseverlik anlayışı ile yoksullukla mücadele edilmeli. Burada biz düşen görevde toplumun içindeki bu dinamiğin ortaya çıkartarak harekete geçirmektir” dedi.
Kahramanmaraş’ta Gönül Kardeşliği adı altında bir araya gelerek kurulan topluluk ilk yardımını yaptı.

Yardıma muhtaç ailelere ve ihtiyaç sahibi öğrencilere destek vermek amacıyla bir araya gelen Kahramanmaraş Gönül Kardeşliği yardımlarına başladı.

Gönül Kardeşliği ekibi Süleyman Şah İlkokulu öğrencilerinden Sudenur Purkaya ve Mertcan Demir’in evlerine misafir oldu. Sıcak ve samimi bir ortamda geçen ziyarette ailelere erzak ve gıda yardımının yanında öğrencilerSudenur ve Mertcan’a kışlık bot ile mont desteği verildi.

13 kişinin bir araya gelerek oluşturduğu Kahramanmaraş Gönül Kardeşliği Topluluğu her hafta yardıma muhtaç ailelere misafir olarak ihtiyaçlarını gidermeyi amaçlıyor. Özellikle okullarda durumu olmayan öğrencilereulaşarak destek vermeyi hedeflediklerini söyleyen Kahramanmaraş Gönül Kardeşliği Başkanı Muhammed Alıç, Toplumumuz gelenekleri ve görenekleri güçlü aile bağları olduğunu yardımseverlik anlayışı ile yoksullukla mücadele edilmeli. Burada biz düşen görevde toplumun içindeki bu dinamiğin ortaya çıkartarak harekete geçirmektir” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.