Doğaya Yem Bırakıldı!

10.01.2019 - 16:09, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:34
 

Doğaya Yem Bırakıldı!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi 7-14 Ocak Beyaz Baston Görme Engelliler Haftası münasebetiyle görme engelli vatandaşlarımızla birlikte doğaya yem bıraktılar.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Engelliler Şube Müdürlüğü ve Veteriner Hizmetleri Şube Müdürlüğü işbirliğinde gerçekleştirilen etkinlikte görme engelli vatandaşlarla birlikte Ahirdağı’nda yaban hayvanlarının aç kalmaması için doğaya yem bırakıldı. Yapılan etkinlikten oldukça memnun kaldıklarını kaydeden Türkiye Görme Engelliler Derneği Kahramanmaraş Şubesi Üyesi Murat Dizibüyük bu etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür ederek: “ Öncelikle Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye’mize çok teşekkür ederiz, bize böyle bir imkânı sunduğu için. Ve bu anlamlı günde 7 Ocak Beyaz Bastonlu Haftası’nda bizi buraya getirip bu imkanı verdiği için teşekkür ederiz. Ben şunu söylüyorum: Kalpte, beyinde engel olmaması. Engelli olmak hiçbir şeye engel değil. Ve biz buraya şu an geldik. Geldik ve etkinliğimizi yapıyoruz” dedi.  
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi 7-14 Ocak Beyaz Baston Görme Engelliler Haftası münasebetiyle görme engelli vatandaşlarımızla birlikte doğaya yem bıraktılar.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Engelliler Şube Müdürlüğü ve Veteriner Hizmetleri Şube Müdürlüğü işbirliğinde gerçekleştirilen etkinlikte görme engelli vatandaşlarla birlikte Ahirdağı’nda yaban hayvanlarının aç kalmaması için doğaya yem bırakıldı.

Yapılan etkinlikten oldukça memnun kaldıklarını kaydeden Türkiye Görme Engelliler Derneği Kahramanmaraş Şubesi Üyesi Murat Dizibüyük bu etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür ederek: “ Öncelikle Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye’mize çok teşekkür ederiz, bize böyle bir imkânı sunduğu için. Ve bu anlamlı günde 7 Ocak Beyaz Bastonlu Haftası’nda bizi buraya getirip bu imkanı verdiği için teşekkür ederiz. Ben şunu söylüyorum: Kalpte, beyinde engel olmaması. Engelli olmak hiçbir şeye engel değil. Ve biz buraya şu an geldik. Geldik ve etkinliğimizi yapıyoruz” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.