Lezzet Yolcusu Kahramanmaraş’ta

Mekanlar 09.01.2019 - 20:17, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:34
 

Lezzet Yolcusu Kahramanmaraş’ta

Dondurma sektörünün önde gelen firmalarından olan Alpedo-Kervanhan “Show tv’nin sevilen programı lezzet yolculuğunu ve program sunucusu Turgay Başyayla’yı misafir etti.

Turgay Başyayla ve Sami Kervancıoğlu beraber demir örste dondurma dövdüler. Show tv de yayınlanan lezzet yolculuğu programının bu haftaki durağı Kahramanmaraş oldu. Kahramanmaraş’ta Kervan pastanelerine gelen Turgay Başyayla birçok lezzeti dünyaya tanıttı. Kahramanmaraş dondurması döven Başyayla yaptığı açıklamada; “Show tv ile lezzet yolculuğu programının Kahramanmaraş’a altıncı gelişi,  Kahramanmaraş benim için bir gastronomi kenti ve kendini artık ifade etmeye ve lezzetlerini artık anlatmaya başlamış,  köklü tarihle tamamlayan şiiri ve şairin en çokta kahramanların diyarındayız. Dövme dondurması dünya çapında üne kavuşmuş çok sağlıklı kıvamı yerinde yeni tarzdaki sunumlarıyla her gün kendini geliştiriyor.   Ama en önemlisi dondurmanın sağlığımız için çok önemli etkileri var ve tüm vitaminleri içinde barındırması, bu denli güzel anlatılması bizleride mutlu ediyor.”dedi.
Dondurma sektörünün önde gelen firmalarından olan Alpedo-Kervanhan “Show tv’nin sevilen programı lezzet yolculuğunu ve program sunucusu Turgay Başyayla’yı misafir etti.

Turgay Başyayla ve Sami Kervancıoğlu beraber demir örste dondurma dövdüler. Show tv de yayınlanan lezzet yolculuğu programının bu haftaki durağı Kahramanmaraş oldu. Kahramanmaraş’ta Kervan pastanelerine gelen Turgay Başyayla birçok lezzeti dünyaya tanıttı.

Kahramanmaraş dondurması döven Başyayla yaptığı açıklamada; “Show tv ile lezzet yolculuğu programının Kahramanmaraş’a altıncı gelişi,  Kahramanmaraş benim için bir gastronomi kenti ve kendini artık ifade etmeye ve lezzetlerini artık anlatmaya başlamış,  köklü tarihle tamamlayan şiiri ve şairin en çokta kahramanların diyarındayız. Dövme dondurması dünya çapında üne kavuşmuş çok sağlıklı kıvamı yerinde yeni tarzdaki sunumlarıyla her gün kendini geliştiriyor.   Ama en önemlisi dondurmanın sağlığımız için çok önemli etkileri var ve tüm vitaminleri içinde barındırması, bu denli güzel anlatılması bizleride mutlu ediyor.”dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.