Öçal Hemşerileriyle Buluştu!

POLİTİKA 02.01.2019 - 19:43, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:34
 

Öçal Hemşerileriyle Buluştu!

Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Habibe Öçal, Türkoğlu ilçesinde bir takım ziyaretlerde bulundu.

Milletvekili Öçal, ziyaretleri kapsamında öncelikle Ak Parti ilçe teşkilatında düzenlenen programla vatandaşlarla bir araya geldi. Teşkilat ziyareti sonrasında ise Habibe Öçal, Türkoğlu Şoförler Odası Başkanı Zahit Korkmaz'ı ve Türkoğlu S.S Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Muhtar Deniz'i makamında ziyaret etti. Ziyaretlerde vatandaşların sorunlarını dinleyen Öçal, sorunların çözümü konusunda elinden gelen gayreti yapacağını söyledi.
Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Habibe Öçal, Türkoğlu ilçesinde bir takım ziyaretlerde bulundu.

Milletvekili Öçal, ziyaretleri kapsamında öncelikle Ak Parti ilçe teşkilatında düzenlenen programla vatandaşlarla bir araya geldi.

Teşkilat ziyareti sonrasında ise Habibe Öçal, Türkoğlu Şoförler Odası Başkanı Zahit Korkmaz'ı ve Türkoğlu S.S Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Muhtar Deniz'i makamında ziyaret etti.

Ziyaretlerde vatandaşların sorunlarını dinleyen Öçal, sorunların çözümü konusunda elinden gelen gayreti yapacağını söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.