İl Gençlik Kollarından Danışma Meclisi Toplantısı!

POLİTİKA 30.12.2018 - 20:36, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:34
 

İl Gençlik Kollarından Danışma Meclisi Toplantısı!

AK Parti Kahramanmaraş İl Gençlik Kolları tarafından ilk kez Danışma Meclisi toplantısı düzenlendi.

Toplantıya katılan AK Parti Kahramanmaraş Milletvekilleri ak gençlere önemli uyarılarda bulunarak, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 2053 ve 2071 hedefleri doğrultusunda kendilerini geliştirmelerini istedi. AK Parti Kahramanmaraş İl Gençlik Kolları tarafından düzenlenen İl Gençlik Kolları Danışma Meclisi toplantısının ilki Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Programda konuşan AK Parti İl Başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici, “ AK Parti’nin kuruluşundan bugüne liderinin izinde yol yürüyen 2001 yılından bugüne kadar emek sarf eden teşkilatçılık bilinciyle koşuşturan sonrasında hem kadın kollarımızda hem gençlik kollarımızda meclis üyeliklerinde, belediye başkanlıklarında, milletvekilliğinde görev alan tüm genç kardeşlerimizi de kutluyor, onlara en kalbi şükranlarımızı sunuyorum. AK Parti Türkiye’ye hem siyasette bir kimlik kazandırdı hem hizmet nasıl yapılır onu gösterdi. Ayrıca  AK Parti hem adalet ve kalkınma nedir, hem de Türkiye nasıl şahlanır, nasıl dünyada lider ülke olur onu gösterdi, onu da Liderimiz Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan sayesinde gösterdi. Ben genç kardeşlerime şunu söylüyorum; dava bilinciyle gidersek, ülke ve ümmet bilinciyle gidersek, davamız, bilincimiz, şuurumuz bu olursa örnek alacağımız şahsiyetlerde samimi gayretli başı dik alnı ak insanlar olursa o zaman bundan 10 yıl sonra sizlerde bu kürsüde konuşma yaptığınızda geriye dönüp baktığınız zaman çok büyük yollar kat ettiğimizi göreceğiz” dedi.  İl Gençlik Kolları Başkanı Ali Çam ise , “AK Parti halkın partisi, elleri öpülesi ninelerin, dedelerin partisi ama en çokta biz gençlerin partisidir. AK Parti iktidara geldiğinde seçilme yaşı 30 iken Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın biz gençlere güvenmesiyle seçilme yaşını 18’e indireceğim dedi ve bizlere güvenerek seçilme yaşını 18’e indirdi. Türkiye’de gençlere AK Parti kadar güvenen ve itimat eden başka bir parti yoktur. Her nasıl ki AK Parti biz gençlere güvenerek büyük hedefler, büyük ufuklar açıyorsa bizlerde her seferinde hedeflerimizi daha yükseğe koyarak AK Parti’yi geleceğe taşıyacak olan da biz gençleriz.” İfadelerini kullandı.  
AK Parti Kahramanmaraş İl Gençlik Kolları tarafından ilk kez Danışma Meclisi toplantısı düzenlendi.

Toplantıya katılan AK Parti Kahramanmaraş Milletvekilleri ak gençlere önemli uyarılarda bulunarak, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 2053 ve 2071 hedefleri doğrultusunda kendilerini geliştirmelerini istedi.

AK Parti Kahramanmaraş İl Gençlik Kolları tarafından düzenlenen İl Gençlik Kolları Danışma Meclisi toplantısının ilki Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Programda konuşan AK Parti İl Başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici, “ AK Parti’nin kuruluşundan bugüne liderinin izinde yol yürüyen 2001 yılından bugüne kadar emek sarf eden teşkilatçılık bilinciyle koşuşturan sonrasında hem kadın kollarımızda hem gençlik kollarımızda meclis üyeliklerinde, belediye başkanlıklarında, milletvekilliğinde görev alan tüm genç kardeşlerimizi de kutluyor, onlara en kalbi şükranlarımızı sunuyorum. AK Parti Türkiye’ye hem siyasette bir kimlik kazandırdı hem hizmet nasıl yapılır onu gösterdi. Ayrıca  AK Parti hem adalet ve kalkınma nedir, hem de Türkiye nasıl şahlanır, nasıl dünyada lider ülke olur onu gösterdi, onu da Liderimiz Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan sayesinde gösterdi. Ben genç kardeşlerime şunu söylüyorum; dava bilinciyle gidersek, ülke ve ümmet bilinciyle gidersek, davamız, bilincimiz, şuurumuz bu olursa örnek alacağımız şahsiyetlerde samimi gayretli başı dik alnı ak insanlar olursa o zaman bundan 10 yıl sonra sizlerde bu kürsüde konuşma yaptığınızda geriye dönüp baktığınız zaman çok büyük yollar kat ettiğimizi göreceğiz” dedi.

 İl Gençlik Kolları Başkanı Ali Çam ise , “AK Parti halkın partisi, elleri öpülesi ninelerin, dedelerin partisi ama en çokta biz gençlerin partisidir. AK Parti iktidara geldiğinde seçilme yaşı 30 iken Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın biz gençlere güvenmesiyle seçilme yaşını 18’e indireceğim dedi ve bizlere güvenerek seçilme yaşını 18’e indirdi. Türkiye’de gençlere AK Parti kadar güvenen ve itimat eden başka bir parti yoktur. Her nasıl ki AK Parti biz gençlere güvenerek büyük hedefler, büyük ufuklar açıyorsa bizlerde her seferinde hedeflerimizi daha yükseğe koyarak AK Parti’yi geleceğe taşıyacak olan da biz gençleriz.” İfadelerini kullandı.
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.