Muhafız'ın Başrol Oyuncusu Hazar, BBC ile Anlaştı

DİZİ - FİLM 26.12.2018 - 09:57, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:34
 

Muhafız'ın Başrol Oyuncusu Hazar, BBC ile Anlaştı

Netflix'in ilk Türk dizisi Hakan: Muhafız'da başrolü Çağatay Ulusoy ile paylaşan başarılı oyuncu Hazar Ergüçlü, BBC dizisi The Mallorca Files'ta rol alacak.

Ahlat Ağacı, Kar, Gölgeler ve Suretler gibi bol ödüllü yapımlarda yer alan, son olarak Hakan: Muhafız dizisiyle ekranlarda olan ünlü oyuncu Hazar Ergüçlü, The Mallorca Files'ta oynamak için BBC ile anlaştı. İNGİLTERE'DE MENAJERLİK ANLAŞMASI İMZALADI Ergüçlü, iki hafta önce İngiltere'ye giderek ünlü oyunculuk ajansı Subtitle Agent ile menajerlik anlaşması imzaladı. OCAK AYINDA YAYINLANACAK Anlaşmanın ardından The Mallorca Files'ta konuk oyuncu olarak yer alacak Ergüçlü'nün yer aldığı bölümler Ocak ayında yayınlanacak.
Netflix'in ilk Türk dizisi Hakan: Muhafız'da başrolü Çağatay Ulusoy ile paylaşan başarılı oyuncu Hazar Ergüçlü, BBC dizisi The Mallorca Files'ta rol alacak.

Ahlat Ağacı, Kar, Gölgeler ve Suretler gibi bol ödüllü yapımlarda yer alan, son olarak Hakan: Muhafız dizisiyle ekranlarda olan ünlü oyuncu Hazar Ergüçlü, The Mallorca Files'ta oynamak için BBC ile anlaştı.

İNGİLTERE'DE MENAJERLİK ANLAŞMASI İMZALADI

Ergüçlü, iki hafta önce İngiltere'ye giderek ünlü oyunculuk ajansı Subtitle Agent ile menajerlik anlaşması imzaladı.

OCAK AYINDA YAYINLANACAK

Anlaşmanın ardından The Mallorca Files'ta konuk oyuncu olarak yer alacak Ergüçlü'nün yer aldığı bölümler Ocak ayında yayınlanacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.